den nye Volvo FE

Din fleksible arbejdspartner, der leverer fremragende køreegenskaber og førsteklasses produktivitet.

4×2-trækker; 4×2, 6×2 eller 6×4 langt chassis

D8K (250, 280 eller 320 hk)
Gør tiden til din ven

Med ideelle motoregenskaber for bykørsel kan den nye Volvo FE hjælpe med til at overholde tidsplanerne, og chaufførerne kan bevæge sig hurtigt og effektivt fra levering til levering.

Volvo FE har helt nye motorer designet og konstrueret af Volvo. Motorerne deler samme koncept og udviklingsfilosofi som motorerne i vores større lastvogne. De har en bredere og fladere momentkurve med en hurtigere effektopbygning selv ved lave omdrejninger. Det betyder helt enkelt en hurtigere reaktion, højere gennemsnitshastighed og bedre køreegenskaber, der gør det lettere for chaufførerne at manøvrere mere effektivt rundt i byen.

En bredere og fladere momentkurve og en hurtigere kraftopbygning giver en hurtigere reaktion og enestående køreegenskaber.

I-Shift-gearkassen øger brændstofeffektiviteten og reducerer den fysiske belastning af chaufføren.
I-Shift
Verdensnyhed: I-Shift på Volvo FE

For første gang fås Volvo FE med I-Shift. Det betyder, at ikke blot får chaufføren en mindre belastende arbejdsdag, men lastvognen kører også optimalt til enhver tid og sparer dermed brændstof. Og ligesom med I-Shift i vores større lastvogne kan systemets basissoftware let tilpasses specifikke krav ved hjælp af to ekstrapakker – Komfort eller Økonomi.

Euro 6-præstationer uden bivirkninger

Den nye Volvo FE overholder Euro 6-kravene fuldt ud – uden at øge brændstofforbruget sammenlignet med Euro 5 og med længere serviceintervaller.

Det helt nye motorprogram udviklet af Volvo dækker ydelseskrav fra 250 til 320 hk.
Volvo-motor
5
Effektivitet