den nye Volvo FE

Din fleksible arbejdspartner, der leverer fremragende køreegenskaber og førsteklasses produktivitet.

4×2-trækker; 4×2, 6×2 eller 6×4 langt chassis

D8K (250, 280 eller 320 hk)
Trang plads? Ingen dramatik
Trang plads?
Ingen dramatik.

Smalle passager, et gadesystem fra en forgangen æra og – altid – det ubarmhjertige tidspres. Har du det, der skal til, for at klare storbyens udfordringer til manøvredygtighed?

 

Den nye Volvo FE har fremragende køreegenskaber og et godt udsyn hele vejen rundt – perfekt til bykørsel.
Volvo FE

Kørsel i byen bliver mere og mere udfordrende for lastvognene. Færdsels- og parkeringsregler er blevet strengere, mens kravet om rettidige leveringer stiger. Du og dine kunder vil blive glade for at høre, at den nye Volvo FE har manøvredygtighed og funktioner, der får dig frem uden unødvendig dramatik.

Et praktisk design

Den nye Volvo FE giver med sin enestående venderadius, I-Shift-gearkassen og den behagelige kørselsergonomi en mindre fysisk belastning af chaufføren end mange andre lastvogne.


Teknologi, der skaber opmærksomhed

Bakkameraet er også blandt vores mest populære ekstraudstyr, når det gælder om at øge bevidstheden om kørslen. Og med spejlene, der giver færrest mulige blinde vinkler, er sikkerheden for fodgængere, cyklister og andre trafikanter også blevet større. Hos Volvo forstår vi vigtigheden af gode manøvreegenskaber – så hvorfor ikke lade den nye Volvo FE tage dig med til førhen uopnåelige steder, både bogstaveligt talt og forretningsmæssigt?

8
Manøvredygtighed