den nye Volvo FE

Din fleksible arbejdspartner, der leverer fremragende køreegenskaber og førsteklasses produktivitet.

4×2-trækker; 4×2, 6×2 eller 6×4 langt chassis

D8K (250, 280 eller 320 hk)
... og nu kan du overlade resten til os

Vi ved, at du først og fremmest har fokus på at køre din forretning – og dernæst din lastvogn. Det er derfor, vi tilbyder en række serviceydelser, der giver dig en pålidelig og effektiv drift og lader dig udnytte din nye Volvo FE fuldt ud.

Med Volvo Trucks har din virksomhed adgang til altafgørende serviceydelser døgnet rundt hele året.
24

Din lokale Volvo Trucks-forhandler er en meget nysgerrig person. Han vil gerne lære din virksomhed godt at kende. Han har brug for at forstå, hvad du leverer eller afhenter, hvornår du gør det, og hvad der sikrer dig succes med dine transportopgaver. Der er en god grund til de mange spørgsmål – din succes som virksomhed.

Din lastvogn er vores sag

Når du indgår et samarbejde med os, får du adgang til helt afgørende serviceydelser og et forhandlernetværk, der altid står parat til at hjælpe din virksomhed. Vi tager os af din lastvogn, så du ikke behøver at bekymre dig om det – og på den måde sikrer vi dig et ejerskab, der giver mindre stress og større udbytte. Du kan ganske enkelt bare gå i gang med at glæde dig over en af verdens bedste distributionslastvogne uden nogen forstyrrelser.

Når du ved, at du har en erfaren og engageret transportpartner, bliver ejerskabet af din lastvogn fri for stress og bekymringer.

Mere end bare ord

Hvordan opnår vi så dette? På grundlag af dine forretnings- og driftsmæssige krav kan vi sammensætte en komplet løsning, inklusive servicekontrakter, brændstofeffektivitetspakker, chaufføruddannelse, flådestyring og finansierings- og forsikringsaftaler. Vi kan tilbyde dig alt, hvad du skal bruge for at udnytte din lastvogn optimalt.

1
Partnerskab