den nye Volvo FE

Din fleksible arbejdspartner, der leverer fremragende køreegenskaber og førsteklasses produktivitet.

4×2-trækker; 4×2, 6×2 eller 6×4 langt chassis

D8K (250, 280 eller 320 hk)
Svaret er Ja!
Vi introducerer den nye Volvo FE

Fra regionale distributionsopgaver til let anlægsarbejde, kommunale opgaver og transport af kølevarer – de mange forskellige job, som den nye Volvo FE kan blive udsat for, betyder, at fleksibel transport i klassen for 18 til 26 ton bringes op på et helt nyt niveau.

Fås nu med den brændstofbesparende I-Shift-gearkasse.
I-Shift

Tænk over, hvilken arbejdsdag du har – og tænk så over, hvilken lastvogn du har brug for. Får du opfyldt dine krav til en lastvogn, der sikrer en effektiv drift og forretningsmæssig succes? Hvis du er i tvivl, kan den nye Volvo FE måske hjælpe dig til at tage den rette beslutning. Takket være en række forbedringer, bl.a. I-Shift-gearkassen i alle modeller, er den helt parat til at klare ærterne for dig.

Verdensnyhed – I-Shift på den nye Volvo FE

Den nye Volvo FE omfatter vores verdensberømte I-Shift-gearkasse. For chaufføren betyder det en mere komfortabel og mindre belastende arbejdsdag, og for vognmanden betyder det en bedre brændstoføkonomi og en mere effektiv transport.
Læs mere om I-Shift

Nyt motorprogram udviklet af Volvo.
Nyt motorprogram udviklet af Volvo.

Mere fleksibel end nogensinde før

Du får også større fleksibilitet med kraftudtagsfunktionerne – hvilket er forståeligt i betragtning af de mange forskellige opgaver, den kan udføre. Et helt nyt motorprogram sikrer desuden, at det aldrig bliver et problem at få adgang til den helt rigtige motorkraft.

Nyt frontdesign inklusive LED-kørelys.
LED-kørelys

Stabil og robust, indvendigt og udvendigt

Det stabile, robuste chassis betyder, at lastvognen kan få adgang til flere steder end nogensinde – både lettere og mere effektivt. Vi vil også meget gerne fremhæve, at på det menneskelige plan er den nye Volvo FE lige så imponerende. Kørselsergonomien, en ny førerstol og et omhyggeligt designet førerhus giver en komfortabel og sikker betjening og nemmere ind- og udstigning. Det er disse egenskaber, der gør det muligt for den nye Volvo FE at tage imod endnu flere og varierende udfordringer. Gode nyheder til dig, fantastiske nyheder til din virksomhed.

2
Den nye Volvo FE