den nye Volvo FE

Din fleksible arbejdspartner, der leverer fremragende køreegenskaber og førsteklasses produktivitet.

4×2-trækker; 4×2, 6×2 eller 6×4 langt chassis

D8K (250, 280 eller 320 hk)
Sikkerhed i højsædet

De gennemtænkte sikkerhedsfunktioner giver mange fordele. De er målrettet mod at minimere specifikke risici. De hjælper chaufføren, når særlige opgaver skal udføres. De sikrer endda en større omkostningseffektivitet.

Den nye Volvo FE bygger på vores mangeårige erfaring med innovativ sikkerhed og har fået tilføjet nye og effektive egenskaber. Den er nu udstyret med ESP (elektronisk stabilitetsprogram), og resultatet er forbedrede køreegenskaber og større sikkerhed på grund af den forbedrede retnings- og væltestabilitet.

Volvos anerkendte sikkerhedsførerhus fungerer som en beskyttelseshjelm af højeste standard.
Hjelm

Bliv set, og vær sikker

Ud over de håndgribelige fordele ved ESP har den nye Volvo FE andet forebyggende sikkerhedsudstyr, bl.a. de smarte spejle, der minimerer de blinde vinkler, og nyt LED-kørelys foran. Begge disse funktioner optimerer udsynet – både når det gælder om at se og blive set. Gode nyheder til chauffører, cyklister og fodgængere i byen.

Nyt stoledesign

På sin plads inde i førerhuset er chaufføren placeret i centrum af en af de mest sikre zoner, som nogen lastvognschauffør kan opnå. Volvos roste og anerkendte sikkerhedsførerhus er blevet suppleret med en ny førerstol med forbedrede egenskaber for deformationsfunktionen og frontale bevægelser i tilfælde af en ulykke.

Omgiv dig med forebyggende sikkerhedsfunktioner i verdensklasse.

En forretningsmæssig fordel

Den fysiske sikkerhed for chauffør, fodgængere og andre trafikanter er naturligvis altafgørende. Vi er dog også klar over, at hvis antallet af mindre ulykker og dermed behovet for tidskrævende reparationer kan reduceres, vil det have stor betydning for lastvognens driftstid og de samlede ejeromkostninger. Når det gælder sikkerheden, er vores mission helt klar – men stig om bord, og oplev det selv!

9
Sikkerhed