Volvo FH

Den nye anfører inden for fjerntransport. Giver en enestående kørekomfort og driftsøkonomi.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 eller 10×4

D13 eller D16 (420 til 750 hk)
Ikke dit sprog? Tryk på denne knap.

Nu kan du få hjælp med det samme på dit eget sprog – i hele Europa. Denne gennemtænkte nye teknologi er standardudstyr på den nye Volvo FH. Den øger trygheden for chaufføren og mindsker driftsafbrydelserne for vognmanden. Hvis noget virkelig går galt, skal du bare trykke på knappen: Hjælpen er aldrig langt væk.

Alle lastvogne kan komme ud for et havari, en punktering eller en knust forrude. Men skulle det ske i en Volvo, er du ikke alene. Og nu når hjælpen endnu hurtigere frem.

"Det nytter ikke at nægte det: Havarier kan ikke undgås helt. Men vi kan gøre det så let som muligt at få hjælp, når de indtræffer. Det er, hvad Volvo Action Service On Call handler om. Du skal bare trykke på VAS-knappen, så er hjælpen på vej", siger Christian Gustavsson, leder af Volvo Trucks' service.

"Centralen kan med det samme se din nøjagtige position

Hjælp på dit sprog

Når chaufføren trykker på knappen, foretages der automatisk et opkald til centralen hos Volvo Action Service, hvor opkaldet stilles videre til en medarbejder, der taler chaufførens sprog. Medarbejderen kan med det samme se, hvilken lastvogn opkaldet kommer fra, og hvor den er.

Chaufføren kan koncentrere sig om at forklare, hvad der er sket. Sammen med fejlkoderne fra lastvognen kan denne forklaring hjælpe værkstedet til straks at se, hvad problemet er. Stilstand koster penge. Uafbrudt driftstid er altafgørende for rentabiliteten.

"Fordi VAS-centralen med det samme får nøjagtige oplysninger, kan køretøjet ofte være parat til brug igen meget tidligere end før. Og det faktum, at hjælpen kun er et knaptryk væk, er også meget beroligende for chaufføren", forklarer Christian Gustavsson.


Volvo Action Service On Call – hjælp i en fart, når behovet er størst.
Volvo Action Service On Call

Otte minutters mindre forsinkelse

"Det er en stor fordel, at centralen med det samme kan se lastvognens nøjagtige position. Det tager i gennemsnit en chauffør otte minutter at forklare, hvor lastvognen er. I en havarisituation er den tid dyrebar. Med VAS-knappen tager det et sekund takket være den indbyggede GPS", fortæller Christian Gustavsson.

Knappen øger også sikkerheden på andre måder. Volvo Action Service kan hjælpe en chauffør, der er blevet syg eller skal hjem i en fart, f.eks. på grund af problemer i den nærmeste familie. Man kan endda få hjælp til at leje en anden lastvogn eller anhænger, mens reparationsarbejdet står på.

Volvo Action Service er åben 24 timer om dagen, 365 dage om året. Den har et netværk med over 1.100 værksteder i Europa. Det betyder, at du aldrig skal vente på hjælp ret længe, uanset hvor du er, eller hvilken tid på dagen det er. Alle, der kører i en ny Volvo FH, har adgang til Volvo Action Service.
8
Tryghed