Den nye Volvo FL

Lille, let og kompetent. Perfekt til bykørsel, men også klar til at forlade byens gader.

Langt chassis 4×2 eller 4×4

Totalvægt
Op til 18 ton

Motorer
D5K 210, 240 hk
D8K 250, 280 hk

Førerhuse
dagførerhus, medium førerhus og mandskabskabine

En del af familien. Uden tvivl.

Hos Volvo Trucks er vi af den mening, at hvert enkelt medlem af Volvo-familien har ret til sin helt egen personlighed. Det er Volvo FL-førerhuset et tydeligt bevis på – på den gode måde. Familiens lillebror er fræk og har masser af attitude, men er stadig umiskendeligt en del af Volvo Trucks-familien. Det vil sige sikkerhed, ydelse og pålidelighed i højsædet. Alt samlet i én flot pakke.


Fronten på den nye Volvo FL

Der kan ses på lang afstand.

De karakteristiske V-formede LED-lygter og kølergrillen er blot nogle af de mest iøjefaldende træk ved Volvo FL's ydre. Det prestigefyldte Volvo-jernmærke sidder højt på køretøjets front og tættere på chaufføren.

Se førerhuspecifikationerne


Robust og sikker

Et robust og sikkert eksteriør.

Som du nok også ville forvente af en Volvo-lastvogn, har Volvo FL gennemgået de skrappeste tests for at sikre, at den er den mest sikre lastvogn af sin slags. Vi garanterer den højeste standard af beskyttelse ude på vejene, da vi har haft vores lastvogne gennem den unikke svenske kollisionstest. Det er verdens strengeste sikkerhedstest, og den er udviklet, så den efterligner de kræfter, der opleves i forskellige typer ulykker.


4×4-striber

Få et skarpere look

Få din 4×4-lastvogn til at skille sig ud fra mængden ved at få førerhuset dekoreret med disse 4×4-striber, der giver et hårdført look og er specielt designet til Volvo FL. Det er den sikre vej til at vise, at din Volvo FL ikke er helt almindelig.


Brændstofbesparelse

Reduceret luftmodstand sparer brændstof.

Volvo FL's eksteriør har et aerodynamisk design med afrundede hjørner, der mindsker luftmodstanden. Ud over at spare brændstof forbedrer det også køreegenskaberne generelt.


Frontunderkøringsbeskyttelse

Frontunderkøringsværnet redder liv

Volvo var den første producent, der lancerede frontunderkøringsværn – længe inden det blev obligatorisk. Underkøringsværnet for og bag er udviklet til at maksimere sikkerheden for de øvrige trafikanter ved at forhindre, at mindre køretøjer bliver kilet fast under lastvognen i tilfælde af et sammenstød.


Volvo FL-indstigning

Let ind- og udstigning.

Indstigningen til førerhuset er placeret med den bedst tilgængelige vinkel, så de mange ind-og udstigninger slider mindst muligt på kroppen. Den har desuden skridsikker belægning, indstigningslys som ekstraudstyr og let tilgængelige håndgreb, som gør det nemt at stige ind og ud.

Læs mere om Volvo FL-indstigningen


Volvo FL-kølergrill

Kølergrill – både design og funktionalitet.

Den imponerende, sorte kølergrill med sit sekskantmønster gør luftgennemstrømningen mere effektiv, hvilket giver bedre køling af motoren og efterbehandlingsprocessen.

Læs mere om designet af Volvo FL
Galleri for udvendigt design