Den nye Volvo FL

Lille, let og kompetent. Perfekt til bykørsel, men også klar til at forlade byens gader.

Langt chassis 4×2 eller 4×4

Totalvægt
Op til 18 ton

Motorer
D5K 210, 240 hk
D8K 250, 280 hk

Førerhuse
dagførerhus, medium førerhus og mandskabskabine
Førerhus til den nye Volvo FL

Volvo FL-førerhuset. Sikkerhed, stil og komfort.

Det nye Volvo FL-førerhus er nemt at genkende. Det er iøjefaldende med sin imponerende sorte kølergrill, og de aerodynamiske linjer og det strømlinede ydre giver chaufføren fremragende køregenskaber og manøvredygtighed. Førerhuset fås i tre forskellige størrelser afhængigt af dine behov – dagførerhuset, medium-førerhuset eller mandskabskabinen – som alle giver maksimal komfort og funktionalitet.

Dagførerhus
  • Højde indvendigt 1605 mm, længde 1600 mm, bredde 2100 mm.
Medium-førerhus
  • Højde indvendigt 1605 mm, længde 2000 mm, bredde 2100 mm.
Mandskabskabine
  • Højde indvendigt 1605 mm, længde 2980 mm, bredde 2100 mm.
Se alle specifikationer for førerhuset

Volvo FL – førerhusinteriør

Førerhusinteriør.
Stræk ud og slap af.

Når dit daglige arbejde kræver, at du ofte stiger ind og ud af førerhuset, er et praktisk og ergonomisk udformet indstigningstrin et must. Når du først er kommet ind, gør det rummelige og komfortable interiør med de gennemtænkte funktioner lastvognen til et afslappende rum, som det er virkelig behageligt at arbejde i. Tag dig et kig rundt i førerhuset på Volvo FL – det er udviklet til at øge din komfort.

Læs mere om førerhusets interiør


Volvo FL – førerhuseksteriør

Førerhuset udvendigt.
Gennemtestet og gennemprøvet af hensyn til din sikkerhed.

Ligesom alle lastvogne i vores fremragende serie har Volvo FL været igennem de strengeste sikkerhedstests. Dens robuste ydre med forbedret underkøringsværn er blevet yderligere forstærket med 31 kilo stål. Fronten af lastvognen tiltrækker sig opmærksomhed, hvor den kommer frem, med den nydesignede kølergrill og det iøjefaldende jernmærke.

Læs mere om førerhusets eksteriør


X

Mandskabskabine.
Rummelig og klar til hårdt arbejde.

Søger du en pålidelig arbejdskammerat, der er klar til at få arbejdet gjort? Det rummelige, udvidede førerhus til FL er designet til op til syv personer og er udstyret med mange praktiske detaljer. Komfort, funktionalitet og sikkerhed er indbygget – i alle detaljer.


Førerhusfarver

Farver: Forskellige nuancer, samme kvalitet.

Vidste du, at du kan bestille dit Volvo-førerhus i stort set enhver farve, du kan forestille dig? Spar tid og penge ved at slippe for at skulle besøge et separat malerværksted – på vores malerværksted kan du vælge mellem 300 basisfarver. Hvis de ikke passer til dine krav, kan der desuden bestilles yderligere farver.

Se farveskemaet til førerhuse online