Den nye Volvo FL

Få en lettere og mere effektiv distributionskørsel i byen med Volvo FL.

Totalvægt
Op til 18 ton

Motorer
D5K 210, 240 hk
D8K 250, 280 hk

Førerhuse
dagførerhus, medium førerhus og mandskabskabine
Volvo FL-chassis

Passer til et liv i byen.

Chassiset på Volvo FL er bygget med ét formål: fleksibilitet. Uanset hvilke udfordringer og krav distributionsopgaver i byer stiller til lastvognen på grund af tung last, skarpe sving og lange arbejdsdage, er chassiset altid klar til at tage udfordringen op. Især, hvis du har givet den et par ekstra specifikationer.

Chassishøjde, ca.

  • Lav: 810-830 mm
  • Med: 860 mm
  • Høj: 950 mm
  • X-høj: 960 mm
Akselafstande
  • 3,250-6,800 mm

Se alle chassisspecifikationerne

 


Skræddersyet Volvo FL-chassis

Skræddersyet eller standard.

Volvo FL-chassiset kan bestilles med et standardlayout eller tilpasses dine specifikke behov. VBI-systemet (Volvo-opbyggerinstruktioner) gør, at leveringstiden fra opbyggeren forkortes, og at du får den perfekte lastvogn med den perfekte opbygning, tilpasset netop dine transportopgaver, på den kortest mulige tid.


Chassis på Volvo FL set fra oven

Nemt at bygge ekstra funktioner på.

Chassiset kan leveres med opbyggerbeslag på rammen for at lette opbyggerens arbejde. Kombinationerne kan specificeres til at passe til et hvilket som helst krav og en hvilken som helst opbygning.

Læs mere om chassisets fleksibilitet


Serviceikon

Vedligeholdelsesfri foraksler.

Der fås tre forskellige vedligeholdelsesfri foraksler, afhængigt af hvilke krav lasten stiller. Til lastvogne med D5K-motoren er den maksimale lastkapacitet 4,5 ton, mens lastvogne med D8K-motoren har lastkapaciteter på mellem 4,5 og 7,1 ton.


Volvo FL set fra siden

Forskellige affjedringer.

Afhængigt af akseltrykket kan du vælge mellem forskellige typer affjedring til både for- og bagakslen: luft- eller bladaffjedring eller en kombination.


Volvo FL-ratstørrelser

Hjulstørrelser.

Der findes tre forskellige hjulstørrelser til Volvo FL-serien. Til den lille, optimerede 12-tons lastvogn med firecylindret motor er hjulene 17,5 tommer, og du kan vælge mellem 19,5 og 22,5 tommer til de tungere lastvogne med sekscylindrede motorer.


Hurtig bremsereaktion

Hurtig og sikker bremsereaktion.

Volvo FE har trykluftbremser med ventilerede skiver for og bag. Skivebremsesystemet EBS (elektronisk styret bremsesystem) giver en både hurtigere og mere sikker bremsereaktion og mindre bremseslitage. Systemet har funktioner som blokeringsfri bremser (ABS), differentialespærre og Brake Blending.


Elektronisk styret affjedring

Let og hurtig læsning.

Den elektronisk styrede affjedring(ECS) kan bruges til at styre luftaffjedringens niveauregulering via kontakter på instrumentpanelet eller en kontrolboks, så du kan finde den rette højde til læsserampen.