Den nye Volvo FL

Lille, let og kompetent. Perfekt til bykørsel, men også klar til at forlade byens gader.

Langt chassis 4×2 eller 4×4

Totalvægt
Op til 18 ton

Motorer
D5K 210, 240 hk
D8K 250, 280 hk

Førerhuse
dagførerhus, medium førerhus og mandskabskabine
Volvo FL-chaufføren
Brug for nye måder at holde chaufføren frisk
hele dagen?

En komfortabel og tryg chauffør er en gladere og mere effektiv chauffør – derfor har vi gjort arbejdet i og uden for Volvo FL nemmere og mere behageligt end nogensinde før.

En kop kaffe

En distributionschauffør med bykørsler har en daglig rutine med utallige ind- og udstigninger, et ufravigeligt behov for teknisk pålidelighed og en stram tidsplan, der skal overholdes, og der er derfor ikke plads til kompromiser. Det er altafgørende, at du kan stole hundrede procent på din lastvogn og dens udstyr samt garantien om, at du til enhver tid kan udføre dit arbejde sikkert og komfortabelt. I Volvo FL opfyldes dette på alle områder.

Nyt stoledesign

Førerstolen i Volvo FL har fået nyt design. Den tilbyder ikke alene chaufføren en større sikkerhed samt integreret nakkestøtte og sikkerhedssele, den er også udstyret med et mere slidstærkt tekstil og er i farver, der harmonerer smukt med resten af interiøret.

Ergonomisk indvendigt design

I det hele taget er interiøret i førerhuset på denne lastvogn et ægte udtryk for en funktionel og æstetisk balance. Der er masser af opbevaringspladser i førerhuset, og de er alle optimalt placeret, så de er inden for nem og praktisk rækkevidde.

Smart instrumentpanel

De samme standarder karakteriserer instrumentpanelet. Alle instrumenter og betjeningsknapper er designet til at sikre en effektiv betjening uden at gå på kompromis med sikkerheden for chauffør eller fodgængere, og de har samtidig et intuitivt design og en praktisk placering. Og med tanke på chaufførens komfort og det omgivende miljø er det også værd at bemærke, at instrumentpanelet nu omfatter en AdBlue-måler og en måler for dieselpartikelfilteret.

Små trin gør en stor forskel

Stig ind (og ud) af Volvo FL på 10 eller 12 ton med 17,5-tommers hjul og du vil straks bemærke at indstigningen er tættere på jorden. Det er måske nok kun en lille ændring, men efter dagens sidste levering, er det uden tvivl noget, du vil sætte pris på.

I disse lastvogne vil dagens sidste levering
føles som den første.

7
Chauffør