Den nye Volvo FL

Lille, let og kompetent. Perfekt til bykørsel, men også klar til at forlade byens gader.

Langt chassis 4×2 eller 4×4

Totalvægt
Op til 18 ton

Motorer
D5K 210, 240 hk
D8K 250, 280 hk

Førerhuse
dagførerhus, medium førerhus og mandskabskabine
Gør tiden til din ven

Med ideelle egenskaber for bykørsel i byen og de nye D5- og D8-motorer kan Volvo FL hjælpe med til at overholde tidsplanerne, og chaufførerne kan bevæge sig hurtigt og effektivt fra levering til levering.

Volvo FL har helt nye motorer designet og konstrueret af Volvo. Motorerne deler samme koncept og udviklingsfilosofi som motorerne i vores større lastvogne. De har en bredere og fladere momentkurve med en hurtigere effektopbygning selv ved lave omdrejninger. Det betyder helt enkelt en hurtigere reaktion, højere gennemsnitshastighed og bedre køreegenskaber, der gør det lettere for chaufførerne at manøvrere mere effektivt rundt i byen.

Den firecylindrede Volvo FL giver 200-500 kg ekstra lastkapacitet, hvilket øger driftseffektiviteten.
Let Volvo FL

Optimeret vægt og effektivitet

Den firecylindrede D5K-motor fås nu til Volvo FL-versioner på 10, 12, 14 og 16 ton. Med denne motor vejer lastvognen 200-500 kg mindre end en sammenlignelig sekscylindret motor. D5K er dog stadig den stærkeste i sin klasse og genererer op til 240 hk. Sammen med en optimeret I-Sync-gearkasse sikrer den fantastiske køreegenskaber og et lavt brændstofforbrug. 

En bredere og fladere momentkurve og en hurtigere kraftopbygning giver en hurtigere reaktion og enestående køreegenskaber.

Det helt nye motorprogram udviklet af Volvo omfatter segmentets kraftigste – en D5 med hele 240 hk.
Volvo D5-motor

Euro 6-præstationer uden bivirkninger

Volvo FL overholder Euro 6-kravene fuldt ud – uden at øge brændstofforbruget sammenlignet med Euro 5 og med længere serviceintervaller.

Volvo FL fås med optimeret I-Sync-gearkasse.
I-Sync-gearkasse
5
Effektivitet