Den nye Volvo FL

Få en lettere og mere effektiv distributionskørsel i byen med Volvo FL.

Totalvægt
Op til 18 ton

Motorer
D5K 210, 240 hk
D8K 250, 280 hk

Førerhuse
dagførerhus, medium førerhus og mandskabskabine
Gør tiden til din ven

Med ideelle egenskaber for bykørsel i byen og de nye D5- og D8-motorer kan den nye Volvo FL hjælpe med til at overholde tidsplanerne, og chaufførerne kan bevæge sig hurtigt og effektivt fra levering til levering.

Volvo FL har helt nye motorer designet og konstrueret af Volvo. Motorerne deler samme koncept og udviklingsfilosofi som motorerne i vores større lastvogne. De har en bredere og fladere momentkurve med en hurtigere effektopbygning selv ved lave omdrejninger. Det betyder helt enkelt en hurtigere reaktion, højere gennemsnitshastighed og bedre køreegenskaber, der gør det lettere for chaufførerne at manøvrere mere effektivt rundt i byen.

Den nye 4-cylindrede 12-tons Volvo FL giver 500 kg ekstra lastkapacitet, hvilket øger driftseffektiviteten.
500 kg ekstra lastkapacitet

500 kg ekstra lastkapacitet

Vi har reageret på tilbagemeldingerne fra vores markeder og lancerer nu en 4-cylinders motor på vores 12-tons Volvo FL. Den er udstyret med segmentets stærkeste motor (D5 med 240 hk) og en optimeret I-Sync-gearkasse, og den vejer 500 kg mindre end et sammenligneligt 6-cylinders køretøj. Den nye models egenskaber giver vores kunder inden for distributionskørsel i byen en fantastisk mulighed for at opleve en ægte Volvo i et effektivt og kompakt format.

En bredere og fladere momentkurve og en hurtigere kraftopbygning giver en hurtigere reaktion og enestående køreegenskaber.

Det helt nye motorprogram udviklet af Volvo omfatter segmentets kraftigste – en D5 med hele 240 hk.
Volvo D5-motor

Euro 6-præstationer uden bivirkninger

Den nye Volvo FL overholder Euro 6-kravene fuldt ud – uden at øge brændstofforbruget sammenlignet med Euro 5 og med længere serviceintervaller.

Den nye Volvo FL fås med optimeret I-Sync-gearkasse.
I-Sync-gearkasse
5
Effektivitet