Den nye Volvo FL

Lille, let og kompetent. Perfekt til bykørsel, men også klar til at forlade byens gader.

Langt chassis 4×2 eller 4×4

Totalvægt
Op til 18 ton

Motorer
D5K 210, 240 hk
D8K 250, 280 hk

Førerhuse
dagførerhus, medium førerhus og mandskabskabine
Trang plads? Ingen dramatik
Trang plads? Ingen dramatik.

Smalle passager, et gadesystem fra en forgangen æra og – altid – det ubarmhjertige tidspres. Har du det, der skal til, for at klare storbyens udfordringer til manøvredygtighed?

Volvo FL har fremragende køreegenskaber og et godt udsyn hele vejen rundt – perfekt til bykørsel.
Volvo FL

Kørsel i byen bliver mere og mere udfordrende for lastvognene. Færdsels- og parkeringsregler er blevet strengere, mens kravet om rettidige leveringer stiger. Du og dine kunder vil blive glade for at høre, at den nye Volvo FL har manøvredygtighed og funktioner, der får dig frem uden unødvendig dramatik.

Et praktisk design

Volvo FL giver med sin enestående venderadius, I-Sync-gearkassen og den behagelige kørselsergonomi en mindre fysisk belastning af chaufføren end mange andre lastvogne.


Teknologi, der skaber opmærksomhed

Bakkameraet er også blandt vores mest populære ekstraudstyr, når det gælder om at øge bevidstheden om kørslen. Og med spejlene, der giver færrest mulige blinde vinkler, er sikkerheden for fodgængere, cyklister og andre trafikanter også blevet større. Hos Volvo forstår vi vigtigheden af gode manøvreegenskaber – så hvorfor ikke lade den Volvo FL tage dig med til førhen uopnåelige steder, både bogstaveligt talt og forretningsmæssigt?

8
Manøvredygtighed