Den nye Volvo FL

Lille, let og kompetent. Perfekt til bykørsel, men også klar til at forlade byens gader.

Langt chassis 4×2 eller 4×4

Totalvægt
Op til 18 ton

Motorer
D5K 210, 240 hk
D8K 250, 280 hk

Førerhuse
dagførerhus, medium førerhus og mandskabskabine
... og nu kan du overlade resten til os

Vi ved, at du først og fremmest har fokus på at køre din forretning – og dernæst din lastvogn. Det er derfor, vi tilbyder en række serviceydelser, der giver dig en pålidelig og effektiv drift og lader dig udnytte din nye Volvo FL fuldt ud.

Med Volvo Trucks har din virksomhed adgang til altafgørende serviceydelser døgnet rundt hele året.
24

Din lokale Volvo Trucks-forhandler er en meget nysgerrig person. Han vil gerne lære din virksomhed godt at kende. Han har brug for at forstå, hvad du leverer eller afhenter, hvornår du gør det, og hvad der sikrer dig succes med dine transportopgaver. Der er en god grund til de mange spørgsmål – din succes som virksomhed.

Din lastvogn er vores sag

Når du indgår et samarbejde med os, får du adgang til helt afgørende serviceydelser og et forhandlernetværk, der altid står parat til at hjælpe din virksomhed. Vi tager os af din lastvogn, så du ikke behøver at bekymre dig om det – og på den måde sikrer vi dig et ejerskab, der giver mindre stress og større udbytte. Du kan ganske enkelt bare gå i gang med at glæde dig over din Volvo FL uden nogen forstyrrelser. 

Når du ved, at du har en erfaren og engageret transportpartner, bliver ejerskabet af din lastvogn fri for stress og bekymringer.

Mere end bare ord

Hvordan opnår vi så dette? På grundlag af dine forretnings- og driftsmæssige krav kan vi sammensætte en komplet løsning, inklusive servicekontrakter, brændstofeffektivitetspakker, chaufføruddannelse, flådestyring og finansierings- og forsikringsaftaler. Vi kan tilbyde dig alt, hvad du skal bruge for at udnytte din lastvogn optimalt.

1
Partnerskab