Den nye Volvo FL

Få en lettere og mere effektiv distributionskørsel i byen med Volvo FL.

Totalvægt
Op til 18 ton

Motorer
D5K 210, 240 hk
D8K 250, 280 hk

Førerhuse
dagførerhus, medium førerhus og mandskabskabine
Den nye Volvo FL.
Småt er det nye stort.

Kompakt, let at manøvrere og nu tilgængelig som 12-tons model med en ny og helt uovertruffen 4-cylinders motor. Når det kommer til effektiv distributionskørsel i byen, er det svært at nævne en lastvogn, der kan overgå den nye Volvo FL.


Den nye Volvo FLSom enkelmandsvirksomhed eller en lille vognmand, hvad gør så den nye Volvo FL til den ideelle distributionsløsning for dig? Hvad med førstehåndsindtrykket? Den har fået en helt ny front, der er baseret på Volvos lange designarv – den ser rigtig godt ud, og Volvos klassiske look giver automatisk et godt indtryk af dig og din forretning.

Lavere vægt, højere ydelse

Tag et kig på specifikationerne, så vil du opdage et nyt motorprogram samt en ny 12-tons model, der er hele 500 kg lettere end en sammenlignelig 6-cylinders lastvogn. Så nu er vægtvarianter fra 12-18 ton dækket, og lastkapaciteten og arbejdsfleksibiliteten når nye højder.

Den nydesignede stol øger sikkerheden.
Førerstolen i Volvo FL

Sikkerhedszonen

Førerhuset på den nye Volvo FL er et af de sikreste steder i lastvognsbranchen. Både det højt roste Volvo-sikkerhedsførerhus og nye førerstole sørger i endnu højere grad end før for chaufførernes sikkerhed. I kombination med den enestående førerhusergonomi og det flotte interiør er der nu alle muligheder for at få en bedre arbejdsdag og mere effektive skift.

Nyt frontdesign inklusive LED-kørelys.
LED-kørelys

Effektivitet i bevægelse

I tillæg til det nye motorprogram kan den nye 12-tons Volvo FL bestilles med manuelt gear, automatisk I-Sync-gearkasse eller Allison-automatgear. Og lastvognen opfylder naturligvis Euro 6-kravene uden at øge brændstofforbruget eller antallet af servicebesøg. Distributionskørsel i byen, affaldshåndtering og en lang række andre krævende opgaver er nu blevet nemmere end nogensinde med den nye Volvo FL; den lille lastvogn med de store ambitioner.

2
Produktoversigt