Lavt langt førerhus set forfra

God plads, hvor der er brug for den.
Over taget.

Kun 261,5 cm fra vej til tag. Til autotransporter og andre højdefølsomme opgaver er det lange lave førerhus på den nye Volvo FM det perfekte valg.


4-metergrænsen

1,39 meter til rådighed.

Hvis du transporterer biler, vil du sætte pris på en lav lastvogn, for det er ofte et spørgsmål om centimeter, om der er plads til en bil mere eller ej. Så det vil sikkert glæde dig at høre, at det lange lave førerhus på den nye Volvo FM er lavere end nogensinde – kun 2,61 meter (med den rette specifikation). Det giver hele 139 centimeter til din dyrebare last, hvis du skal holde dig inden for den europæiske 4-metergrænse.

Taget på det lange lave førerhus

Et ryddeligt førerhustag.

Hvis man skal kunne udnytte den lave førerhushøjde, skal der ikke stikke noget op fra taget. Heldigvis kan alle antennerne på Volvo FM flyttes. WLAN-antennen kan flyttes til fronthylden, telefonantennen kan flyttes til instrumentpanelet, og antennerne til vejafgifter, FM- og CB-radio samt Dynafleet kan monteres på førerhusets sider.

ECS4-affjedring

Kørselskomfort. Et spørgsmål om højde.

Volvo FM har altid haft fremragende køreegenskaber. Nu er de bedre end nogensinde, og det bliver ikke bedre end med X-Lav-chassiset. Med det nye luftaffjedringssystem ECS4 kan du desuden vælge mellem tre kørehøjder, som kan tilpasses. Det øger kørselskomforten endnu mere.

Få mere at vide om ECS4

Dør på Volvo FM

Let ind- og udstigning.

En af de mest værdsatte detaljer på Volvo FM-førerhuset er indstigningstrinnet. Og det bliver ikke lavere end med X-Lav-chassiset – kun 26 cm over jorden (afhængigt af dækdimensioner og dækmærke, selvfølgelig). Tilsæt en dør, der kan åbnes hele 90 grader og et gribehåndtag (ekstraudstyr), og du har et førerhus, som du let kan stige ind i og ud af mange gange dagligt uden besvær.Summen af de enkelte dele.

Mål, lavt langt førerhus A. Førerhus

B. Ramme

C. Affjedring

D. 355/50-dæk (med last)