Volvo FMX

Volvo FMX – en moderne anlægslastvogn spækket med nyskabende løsninger og banebrydende funktioner.

4×2, 4×4, 6×2, 6×4, 6×6, 8×2, 8×4, 8×6, 10×4 eller 10×6

D11 eller D13 (330 til 540 hk)
Volvo-support

Vi støtter dig hele vejen.
I bogstaveligste forstand.

Vi kan støtte dig i dit daglige arbejde på mange måder, så jobbet bliver lettere, sikrere –– og måske endda sjovere.Støtter dit daglige arbejde


Chaufførkursus. Anlægstransport

Chaufførkurset Anlægstransport.
Vi tilbyder en unik serviceydelse for Volvo FMX: chaufførkurset Arbejde i anlægstransport. Kurset består af én dags klasseundervisning og omfatter personlige sikkerhedsrutiner samt metoder til at arbejde effektivt og eliminere risici. Det omfatter terrænkørselsteknik til at undgå ulykker og at sidde fast – og fortæller, hvad man skal gøre, hvis det alligevel sker.
Køretøjets funktioner i forbindelse med terrænkørsel, forskellige opbygninger og brug af kraftudtaget dækkes også, og man lærer at udnytte systemer som I-Shift og træk på alle aksler fuldt ud.

Brændstofrådgivere

Fuel Advice
Giver dig adgang til vores brændstofrådgivere – dygtige eksperter, der ved alt om at reducere brændstofforbruget. De sender dig hver måned brændstofrapporter med personlige råd til forbedringer. Du kan få flere råd hos vores engagerede helpdesk eller logge på værktøjskassen for at finde nyttige tips og inspiration.

Hvordan kan Volvo Trucks hjælpe mig med at spare brændstof? Læs mere her.

Dynafleet-app

Dynafleet-app.
Denne app gør chaufførjobbet meget nemmere – og forhåbentlig meget sjovere. Du kan se dit pointtal og din ranglisteplacering inden for brændstoføkonomi, dine køretider og interessante steder på kortet. Og du kan sammenligne dine præstationer med dine kollegers. Appen fås til smartphones og tablets.

Work remote til Volvo FMX

Work Remote.
Den elektronisk styrede luftaffjedring (ECS) øger chauførerens komfort og er med til at sikre, at lasten ikke beskadiges. ECS4 er den seneste version og giver endnu flere muligheder, hvor Work Remote er det mest iøjnefaldende eksempel. Den giver dig perfekt kontrol over køretøjets højde, udstyr som kraftudtag samt funktioner på opbygningen. Work Remote har desuden en lastindikator. Du har fuld kontrol, uanset om du sidder bag rattet eller går rundt om lastvognen.Vi støtter din lastvogn


Stærkt forhandlernetværk

1.100 værksteder – klar til at hjælpe dig hvor som helst.
Som kunde hos Volvo har du adgang til vores omfattende servicenetværk, hvor højtuddannet personale står klar til at hjælpe dig. Vi har over 1.100 værksteder på det europæiske kontinent alene. Så selvom du er langt væk hjemmefra, er hjælpen altid lige i nærheden.

Find det nærmeste værksted her.

Volvo Action Service On Call

Brug for hjælp?
Bare tryk på knappen.

Er lastvognen brudt ned i ingenmandsland? Volvo Action Service er kun et enkelt tryk væk. VAS On Call sætter dig automatisk i forbindelse med en medarbejder, som taler dit sprog (nationaliteten på kortet i den digitale fartskriver registreres). Når du har fået forbindelse, er servicen hurtig og præcis, fordi dit chassis-id, din position og eventuelle fejlkoder allerede kendes.

Ny serviceplanlægning for Volvo FMX

Ny serviceplanlægning. Et skridt foran.
Takket være Telematics Gateway kan værkstedet få adgang til oplysninger såsom motordata, kilometertal, brændstofforbrug, aktive fejlkoder, kørselsforhold og status for vigtige komponenter (bremseklodser, kobling, batteri, lufttørrer osv.). Det betyder, at vi kan advare dig i god tid, inden du risikerer et uplanlagt stop. Det vigtigste er dog, at vi altid står helt parat, når du ankommer til værkstedet. På den måde er du tilbage på vejen, før du ved af det. Ny serviceplanlægning fås som ekstraudstyr sammen med den nye Volvo Guld-kontrakt.

Funktioner online

Funktioner online. Din trådløse mekaniker.
Nogle ting bør ikke kræve et værkstedsbesøg. Det gør de heller ikke længere. Med Funktioner online kan en servicetekniker få fjernadgang til din lastvogn og kalibrere det viste brændstofforbrug, brændstoftankens størrelse (hvis du har ekstra tanke) og din foretrukne fartgrænse. Det er også muligt at fjernaktivere funktionen for lastindikatoren. Det eneste, du skal gøre, er at holde ind til siden ganske kort. Det har aldrig været nemmere at få lavet service. Funktioner online fås som ekstraudstyr sammen med den nye Volvo Guld-kontrakt.

Vi støtter din virksomhed


Volvo Guld Leasing

Volvo Guld Leasing.
Nogle gange er det smartere ikke at eje lastvognen. Med Volvo Premium Lease får du mulighed for at vælge en løsning, der passer til dine behov. Den kan omfatte finansiering, vejskatter, forsikring, reparation og vedligeholdelse og endda reservedæk.
Du får store fordele med faste og forudsigelige omkostninger, der giver præcis budgettering, forbedret likviditet og mindre investeringer.

Læs mere om alle vores finansieringsløsninger her.