RSS

Uutispalvelumme avulla pysyt ajan tasalla

Mikä on uutispalvelu?
RSS-uutispalvelu päivittää automaattisesti tietoja yhdeltä tai useammalta valitsemaltasi sivustolta. Se säästää aikaasi tehostamalla verkkotyöskentelyäsi jatkuvasti paisuvilla internet-sivuilla.

RSS:ssä (lyhennys sanoista Really Simple Syndication) käytetään tavallisimmin oranssinväristä ikonia, josta on nopeasti tulossa tämän toiminnon standardisymboli. Sitä käytetään paljon useilla urheilu- ja uutissivustoilla. RSS:n avulla saat nopeasti ja mukavasti uudet tiedot valitulta sivustolta ilman, että sinun täytyy käydä ko. sivulla. Menemällä vain yhteen paikkaan - lukijaasi - saat viimeisimmät tiedot yhdeltä tai useammalta sivustolta.

Kuinka saan itselleni uutispalvelun?
Käyttääksesi tätä palvelua sinun täytyy vain asentaa RSS-lukija tietokoneeseesi. Saatavilla on useita tähän käyttöön sopivia lukijoita. Osa näistä on tietokoneellesi ladattavia ohjelmia, mutta suosittelemme sinulle selainpohjaista lukijaa. Selainpohjaiset lukijat ovat sivustoja, jotka tallentavat uutispalvelun sisällöt henkilökohtaiselle tilillesi. Se on kätevää, jos esimerkiksi käyt säännöllisesti internetissä useammilla eri tietokoneilla.

Oikealla ylhäällä on valittavanasi useita linkkejä sekä selainpohjaisille että ladattaville RSS-lukijoille.

Näin saat itsellesi RSS-feedin

Kun sinulla on koneessasi RSS-lukija, voit lisätä Volvo kuorma-autojen uutispalvelun osoitteen siihen.

Klikkaa alla olevaa linkkiä 

  1. Kopio URL-osoite
  2. Liitä osoite RSS-lukijaasi