Jokainen tippa merkitsee

Jokainen tippa merkitsee

Prosentti sieltä ja toinen täältä – merkittäviä säästöjä voi kertyä hyvin nopeasti. Tämä on periaatteemme taustalla vaikuttava ajattelumalli.

Yritämme jatkuvasti nipistää lisää tippoja, jotta kuorma-automme kulkisivat pidemmälle vähemmällä polttoaineella sekä rasittaisivat ympäristöä ja omistajiensa taloutta vähemmän.

Olemme sitoutuneet tavoitteeseen pitkällä aikavälillä ja pyrimme jatkuvasti parantamaan kaikkien tuotteidemme ja palveluidemme polttoainetehokkuutta.

Koska jokainen tippa merkitsee.
Jokainen tippa merkitsee

divider


Fuel Advice

Alenna polttoaineenkulutusta Fuel Advice -palvelun avulla

Fuel Advice on yritystä pitkäaikaisesti hyödyttävä neuvontapalvelu. Kun kuljettaja on oppinut ajamaan taloudellisesti, jatkuva seuranta on menestyksen kannalta ratkaisevan tärkeää.

Juuri tässä Fuel Advice -palvelusta on apua. Säännöllisten raporttien ja henkilökohtaisten analyysien avulla voidaan helposti turvata polttoainesäästöjen pysyvyys pitkällä aikavälillä.

Lue lisää Fuel Advice -palvelun hyödyistä


Dynafleet

Pysy ajan tasalla polttoainetalousasioissa

Dynafleetin ja kuljettajakoulutuksen avulla voit säästää polttoainetta jopa 5 prosenttia. Dynafleetista saat ajantasaisia tietoja kaikista kalustoosi liittyvistä tärkeistä asioista, ja kuljettajakoulutuksen ansiosta kuljettajat ajavat turvallisemmin, fiksummin ja taloudellisemmin.

Dynafleet on nyt saatavana myös mobiilisovelluksena, joten kaikki kalustoa koskevat tiedot ovat aina käytettävissäsi ajankohtaan katsomatta.

Lisätietoja Dynafleetista


I-Shift

I-Shift – säästä polttoainetta tehokkaasti

I-Shift pienentää polttoaineenkulutusta jopa 3 prosenttia manuaalivaihteistoon verrattuna. I-Shift on markkinoiden kehittynein ratkaisu.

I-Shift ottaa kaiken hyödyn irti kuorma-autosta seuraamalla ajoneuvon massaa, tienpinnan kallistusta, nopeutta ja kiihtyvyyttä.

Katso, kuinka voit vähentää kulutusta I-Shiftin avulla


Ilmanohjainpaketti

Ilmanohjainpaketilla varustettu kuorma-auto halkoo tuulta tehokkaasti

Ilmaohjainpaketti voi parantaa polttoainetaloutta jopa 10 prosenttia. Se vähentää turbulenssia, minimoi ilmanvastuksen ja ohjaa virtauksia poispäin perävaunusta.

Polttoainekustannukset pienenevät – ja hiilidioksidipäästöt pienenevät toki vastaavasti.

Katso, kuinka voit vähentää kulutusta aerodynamiikkaa parantavilla lisävarusteilla.


I-See

I-See – järjestelmä, joka muistaa säästää polttoainetta

I-See -järjestelmällä voit säästää polttoainetta jopa 5 prosenttia heti ensiajosta lähtien. Se muistaa ajamasi tiet ja tuntee myös ne, joilla et ole ennen ajanut, mikäli joku muu on ajanut tuolla tiellä aiemmin I-See -järjestelmällä varustetulla kuorma-autolla. I-See säätelee nopeutta ja vaihteiden vaihtamista polttoainetaloutta edistävällä tavalla tien pinnanvaihteluja koskevien tietojen perusteella.

Tutustu I-See -järjestelmän kuuteen vaiheeseen


Laskuri

Laske, kuinka taloudellisesti ajat

Pienennä polttoainekustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä kuorma-auton kulutuslaskimella. Laskimella voit laskea, kuinka eri tekijät vaikuttavat polttoaineenkulutukseen ja hiilidioksidipäästöihin. Laskin antaa myös parannusehdotuksia.

Kuorma-auton kulutuslaskin on mainio apuväline, kun haluat parantaa toimintojesi tehokkuutta ja pienentää ympäristövaikutuksia.

Siirry kuorma-auton kulutuslaskimeen


Akselien suuntaus

Lisäsäästöjä akselien suuntauksesta

Oikea rengasvalinta, oikea rengaspaine ja akselien oikea suuntaus voivat pienentää polttoaineenkulutusta jopa 6 prosenttia.

Eurooppalaisten tutkimusten mukaan akselit ja renkaat on suunnattu väärin kahdessa kolmesta kuorma-autosta. Selvitimme testien avulla, kuinka paljon tämä on polttoainekustannuksina laskettuna.

Lue tutkimustuloksistamme ja akselien suuntauksen merkityksestä.Driver development

Kuljettajakoulutus

“Aja samaa reittiä, suorita samat tehtävät, mutta tehokkaammin.”

Genuine Volvo Service

Aito Volvo Huolto

Ensiluokkaisen polttoainetaloudellisuuden ylläpitäminen edellyttää paitsi taitavia kuljettajia myös taitavia kuorma-automekaanikkoja. He tuntevat ajoneuvosi läpikotaisin ja varmistavat, että saat siitä kaiken hyödyn irti.Download PDF Lataa Jokainen tippa merkitsee -esite, PDF 16 MB