Yhtä helppoa kuin puhelinsoitto

1. Vain yhden puhelun päässä
Olitpa missä tahansa, kotimaassa tai ulkomailla, korkeatasoinen apu on vain yhden puhelinsoiton päässä. Puhelinnumerot löydät kuljettajan käsikirjasta ja Soita Volvo Action Serviceen' -sivulta.

2. Yhteyshenkilö vastaanottaa työn
Taitava ja sitoutunut yhteyshenkilö vastaa Volvo Action Serviceen soittamaasi puheluun – omalla äidinkielelläsi. Yhteyshenkilö vastaa tapauksestasi, kunnes se on loppuun asti hoidettu ja päätetty. Hän pitää sinut myös ajan tasalla koskien esim. korjauksen edistymistä.

3. Korjauksen järjestäminen
Kun maksu on varmistettu, yhteyshenkilö ottaa yhteyden tapauksen kannalta sopivimpaan korjaamoon ja kertoo heille, mitä töitä pitää tehdä.

Mikäli korjaus ei onnistu tapahtumapaikalla tien päällä tai ole mahdollinen johtuen kuorma-autosi sijaintipaikan takia, järjestetään ajoneuvon hinaus korjaamolle ja korjaus siellä.
4. Korjauksen suorittaminen
Mikäli korjaus on mahdollista suorittaa tapahtumapaikalla, Volvo mekaanikko kerää tarvittavat varaosat ja työkalut mukaansa ja ajaa ajoneuvon luokse. Mikäli korjaus pitää suorittaa korjaamolla, järjestetään ajoneuvon hinaus sinne.

Yhteyshenkilö jatkaa tapauksesi johtamista niin kauan, kunnes ajoneuvo on taas takaisin liikenteessä.

Kun korjaus on suoritettu, yhtiösi saa laskun omalta jälleenmyyjältään tai maksu hoidetaan muulla sovitulla tavalla.