Volvo Silver -huoltosopimus

Silver-huoltosopimuksella vältyt kalliilta yllätyksiltä.

Volvo Silver -huoltosopimukseen sisältyvät kaikki ennakoivat huoltotoimet ja kuorma-auton huoltosuunnitelma – sekä kaikki voimansiirtolinjan korjaukset. Voit harjoittaa liiketoimintaasi ilman yllättäviä, suuria ja harmillisia korjauskustannuksia.

Voimansiirtolinja sisältyy sopimukseen

Ei huolta, sillä voimansiirtolinja sisältyy sopimukseen

Volvo Silver -huoltosopimus tuo mielenrauhaa. Voimansiirtolinjan osat ja korjaukset sisältyvät sopimukseen. Näin ehkäistään tilanteita, jotka muuten voisivat koitua kalliiksi.

Parhaat mekaanikot

Asialla vain parhaat mekaanikot

Jotta kuorma-autosi on aina varmasti huippukunnossa, palveluksessamme on vain päteviä mekaanikkoja, jotka ovat uusimman teknisen kehityksen tasalla – myös monimutkaisen elektroniikan alueella. He käyttävät vain Aitoja Volvo Varaosia, ja heillä on käytettävissään kaikki laadukkaan ja ripeän työn edellyttämät erikoistyökalut ja osat.

Oikea-aikaiset huollot

Toteutamme huollot aina oikea-aikaisesti

Kuorma-autosi pidetään hyvässä kunnossa huoltosuunnitelman ja valmiiksi sovittujen huoltoajankohtien avulla. Kutsumme sinut huoltoon ja teemme kaiken tarvittavan, jotta kuorma-auton käyttöasteessa ja toimivuudessa ei varmasti ole moitteen sijaa. Toteutamme huollot tietysti silloin, kun kuorma-auto ei ole työtehtävissä, jotta toiminnoille ei aiheudu häiriötä. Olemme myös tavoitettavissa kaikkina vuorokaudenaikoina, jos jotakin yllättävää sattuu.

Pidämme ajoneuvosi huippukunnossa

Pidämme ajoneuvosi huippukunnossa

Kaikki huollot ja korjaukset ajoitetaan liiketoimintojesi ehdoilla. Kun huoltoajat suunnitellaan valmiiksi, kuorma-auto on käyttövalmis silloin, kun sitä tarvitaan. Näin voit pitää lupauksesi asiakkaille ja keskittyä kehittämään liiketoiminnastasi entistä kannattavampaa.

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa

Sopimuksen aikataulu ja laajuus räätälöidään sinun ehdoillasi. Tällöin huoltoon liittyvät asiat vaativat sinulta vähemmän aikaa ja vaivaa. Kaikki ylläpitokustannukset, huoltokustannukset ja voimansiirtolinjan korjauskustannukset ovat myös valmiiksi tiedossa, mikä parantaa kustannusten hallintaa ja ennakointia. Myös omistamisen kokonaiskustannukset ovat pienemmät, koska kuorma-auto toimii hyvin ja ajon keskeytymisten määrä vähenee.

Haluatko opastusta siihen, mikä huoltosopimus sopii sinulle parhaiten? Ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.