Pidetään pyörät pyörimässä

Pidetään pyörät pyörimässä. Gold-sopimuksella 100-prosenttinen käyttöaste.

Käyttöaste on ratkaisevan tärkeä jokaiselle kuljetusyritykselle. Volvo onkin rakennettu kestämään – ja säästämään käyttäjänsä epämiellyttäviltä yllätyksiltä tien päällä.

Volvo FH-, FM- ja FMX-mallien Gold -huoltosopimuksessa ajatus on viety astetta pidemmälle. Lupaamme, että kuorma-autosi on käytettävissä aina, kun sitä tarvitset. Takaamme siis 100% käyttöasteen.

Tämän tekee mahdolliseksi uusi tietoliikenneyksikkö (TGW), jonka ansiosta korjaamo voi muodostaa etäyhteyden kuorma-autoon. Uusi TGW sisältää myös uuden VAS On Call -toiminnon.


100-prosenttisen käyttöastelupaus

Lupauksemme: 100% käyttöaste.

Kaikkein kallein kuorma-auto on sellainen, joka seisoo paikallaan. Uuteen Gold -huoltosopimukseen sisältyy lupaus 100-prosenttisesta käyttöasteesta. Se tarkoittaa, että kuorma-autosi on käytettävissä aina, kun sitä tarvitset. Jos tämä ei onnistu, vaikkapa toimintahäiriötilanteessa, saat rahallisen korvauksen.

Volvon syyt uskaliaan lupauksen antamiseen – palvelun kehittäjät kertovat

Ajoneuvon online-yhteys. Langaton mekaanikkosi

Ajoneuvon online-yhteys.
Langaton mekaanikkosi.

On asioita, joista pitäisi selvitä ilman korjaamokäyntiä. Nyt niistä selviää. Ajoneuvon online-yhteys -järjestelmän avulla mekaanikko voi etäkalibroida ajoneuvosi polttoaineenkulutustiedot, polttoainesäiliön koon (jos olet asennuttanut lisäsäiliöitä) sekä haluamasi suurimman ajonopeuden. Jopa kuormantunnistin voidaan etäaktivoida. Riittää, että pysähdyt hetkeksi tienvarteen. Huolto ei koskaan ole käynyt ripeämmin.

Uusi huoltosuunnitelma

Uusi huoltosuunnitelma. Askeleen edellä.

Ajoneuvon tietoliikenneyksikön ansiosta korjaamolla on käytettävissään tietoja esimerkiksi moottorista, ajokilometreistä, polttoaineenkulutuksesta, vikakoodeista, ajo-olosuhteista sekä tärkeiden osien (kuten jarrupalojen, kytkimen, akun ja ilmankuivaimen) toimintakunnosta. Tämän ansiosta voimme varoittaa asiasta hyvissä ajoin, ennen kuin toimintahäiriö pääsee yllättämään. Ja mikä tärkeintä, olemme aina viimeisen päälle valmiita, kun tuot kuorma-auton korjaamoon. Siksi pääset tuossa tuokiossa takaisin tien päälle.

Volvo Action Service -painike

Tarvitsetko apua? Riittää, että painat painiketta.

Odottamaton ajon keskeytyminen kaukana tukikohdasta? Volvo Action Service on yhden painikkeen päässä. VAS On Call -toiminto yhdistää sinut automaattisesti omaa kieltäsi puhuvalle asiakaspalvelijalle (kuorma-auton järjestelmä tarkistaa kansallisuuden digitaalisen ajopiirturin kortista). Yhteyden muodostuttua palvelu on sekä nopeaa että täsmällistä, koska alustan tunnus, sijainti ja mahdolliset vikakoodit ovat jo valmiiksi tiedossa.

Volvo -korjaamon kyltti

1 100 korjaamoa
– valmiina auttamaan sinua kaikkialla.

Volvon asiakkaana käytettävissäsi on kattava palveluverkosto, jonka osaavat ammattilaiset ovat aina valmiina auttamaan. Pelkästään eri puolilla Eurooppaa meillä on yli 1 100 korjaamoa. Vaikka olet itse kaukana kotoa, apu ei ole koskaan kaukana.

Etsi lähin korjaamo tästä