Drive In -kuljettajakoulutus - tule kun sinulle sopii

Volvo Drive In -kuljettajakoulutus

Huom! Suuren kysynnän vuoksi, ole hyvä ja ilmoittaudu koulutukseen etukäteen. Lähetä sähköpostia osoitteeseen: kuljettajakoulutus@volvo.com.

Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi ja mihin koulutukseen olet tulossa.

Kaikki Drive In -koulutukset alkavat klo 8.30 ja kestävät noin klo 15.30 asti ellei toisin mainita.

Volvo Trucks haluaa olla varmistamassa laadukkaan koulutuksen riittävyyden Suomessa ja siksi tarjoamme Volvo Drive In -kuljettajakoulutusmahdollisuuden.

Järjestämme kuudella eri Volvo Truck Center -paikkakunnalla ympäri vuoden jatkuvan koulutusohjelman tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Koulutuspaikkakunnat ovat Vantaa, Turku, Tampere, Lahti, Kuopio ja Jyväskylä ja koulutus järjestetään Volvo Truck Centereiden omissa tiloissa.

Lisäksi keväällä 2014 teemme koulutuksia myös muissa Volvo Truck Centerissä. Lisätietoa jälleenmyyjältäsi.

Helppo osallistua

Tule silloin, kun sinulle sopii. Koulutusohjelma rakennetaan siten, että kuljettajat voivat suorittaa vaikka koko viiden kurssin koulutusohjelman joustavasti juuri silloin kuin se heille parhaiten sopii. Kuljettajalla on näin mahdollisuus suunnitella paremmin omaa ajankäyttöään.

Suuren kysynnän vuoksi olemme lisänneet kevään 2014 koulutustarjontaa. Katso uudet päivämäärät tästä.

Drive In -kurssien sisällöt

Tehostaa kuljetusyrityksen ajankäyttöä

Drive In -kuljettajakoulutus antaa kuljetusyritykselle tilaisuuden tehostaa toimintaansa. Kuljettaja voi esimerkiksi viedä auton huoltoon ja käyttää odotusajan ammattipätevyyskoulutukseen.
EU-direktiivin vaatimat 35 koulutustuntia on suoritettava 10.9.2014 mennessä, mikäli kuljettaja haluaa ylläpitää ammattipätevyytensä.

Räätälöidyt Volvo Kuljettajakoulutukset

Räätälöityjen koulutusten osalta voit ottaa yhteyttä oman jälleenmyyjäsi palvelutuotemyyjään.