Toimintaperiaate

Kaikenkattava järjestelmä – kaikkiin kuorma-autoihin

Dynafleet on Volvo Trucksin kehittämä, joten se antaa ainutlaatuisia ja erittäin hyödyllisiä tietoja Volvon kuorma-autoista. Dynafleet voidaan kuitenkin jälkiasentaa minkä tahansa valmistajan kuorma-autoon, joten sen avulla voit helpottaa kaluston hallintaa, vaikka käyttäisit erimerkkisiä kuorma-autoja.

Ajan tasalla kaikkialla

Ajan tasalla kaikkialla

Dynafleet-laitteet toimitetaan joko tehdasasennettuina tai Volvo-jälleenmyyjä voi jälkiasentaa ne. Mitään lisäohjelmia ei tarvita – kalustosi tiedot ovat heti käytettävissä, kun kirjaudut Dynafleet Online -järjestelmään. Voit myös tarkistaa tilanteen koska tahansa iPhonella tai iPadilla.

Laitteet ja ohjelmisto

Laitteet ja ohjelmisto

Ajoneuvoihin asennetaan tehokas tietoliikenneyksikkö, joka sisältää GPS-/GSM-yhdistelmäantennin. Laite voi sisältää myös näytön ja näppäimistön sen mukaan, minkä pakettiratkaisun valitset. Ohjelmisto päivittyy etäpalveluna ilmaiseksi.

Informaatio ja koulutus

Informaatio ja koulutus

Konttori ja kuljettaja voivat viestiä keskenään viesteillä milloin tahansa. Ajoneuvon ja kuljettajan tietoja lähetetään Dynafleetin tietokantaan, jossa ne analysoidaan ja esitetään sinulle helppolukuisina raportteina. Viestipalvelu voidaan myös integroida tilaus- tai laskutusjärjestelmiin Dynafleet Online -järjestelmän avulla.