Pidä kuljettajien tuottavuus huipputasolla

Pidä kuljettajien tuottavuus huipputasolla

Saatko varmasti parhaan hyödyn kuljettajiesi työtunneista? Työaika-palvelu antaa vastauksen tähän kysymykseen. Näet heti, kuka kuljettaja sopii parhaiten hoitamaan uuden kuljetuksen tai kenen kannattaisi pitää lepotauko tai lopettaa ajovuoro. Näin pystyt pitämään tuottavuuden huipputasolla – ja jopa lisäämään tuottavuutta samalla kalustolla ja henkilöstöllä.

Suunnittelua helpottavat työaikatiedot

Suunnittelua helpottavat työaikatiedot

Voit vähentää suunnitteluun ja toimistotyöhön kuluvaa aikaa. Dynafleet antaa sinulle välittömästi tietoa siitä, kuinka paljon mikin kuljettaja voi käyttää uusiin tuleviin tehtäviin EU:n ajo- ja lepoaikoja koskeviin sääntöihin perustuen. Yksityiskohtaiset tiedot ajo-, lepo-, työ- ja odotusajoista ovat hyödyllisiä niin laskutuksessa kuin kuljettajien palkkoja laskettaessa.

Ajopiirturin tietojen etälataukset

Ajopiirturin tietojen etälataukset

Digitaalisen ajopiirturin tallentamat tiedot kuljettajan toimista voi etäladata nopeasti ja helposti konttorilta. Palvelun ansiosta voit pitää tiedot ajan tasalla – kuorma-auton ja kuljettajan sijainnista riippumatta.


Säädöstenmukaisuuden valvonta

Säädöstenmukaisuuden valvonta

Työaikatietojen avulla voit seurata kuljettajien toimia yksityiskohtaisesti. Työaikalainsäädännön noudattaminen voidaan varmistaa näyttämällä seuraava tarvittava taukopaikka kartalla ja raportissa kuljettajan toimet. Järjestelmä voi antaa varoituksen sekä kuorma-auton ohjaamoon että konttorille, kun kuljettajan ajoaika lähestyy sallittua enimmäistyöaikaa.

Työaika-palvelu:
  • Ajopiirturin tiedot on mahdollista ladata ajoneuvosta Dynafleet Online -palveluun automaattisesti
  • Kaikki ajopiirturin tiedot säilytetään Dynafleet Online -palvelussa ja ne voidaan kopioida sieltä milloin tahansa.
  • Ajo- ja lepoaikoja seurataan jatkuvasti ja ajojärjestelijä saa hälytyksen mikäli näissä ajoissa on tapahtumassa tai on tapahtunut rikkomuksia.
  • Toimii laskutuksen ja kuljettajien palkanlaskennan tietolähteenä
  • Poistaa epävarmuuden ajo- ja lepoaikamääräysten täyttämisestä
  • Vähentää hallinnollisia tehtäviä konttorilla