Pidä kuljettajien tuottavuus huipputasolla

Pidä kuljettajien tuottavuus huipputasolla

Saatko varmasti parhaan hyödyn kuljettajiesi työtunneista? Työaika-palvelu antaa vastauksen tähän kysymykseen. Näet heti, kuka kuljettaja sopii parhaiten hoitamaan uuden kuljetuksen tai kenen kannattaisi pitää lepotauko tai lopettaa ajovuoro. Näin pystyt pitämään tuottavuuden huipputasolla – ja jopa lisäämään tuottavuutta samalla kalustolla ja henkilöstöllä.

Suunnittelua helpottavat työaikatiedot

Suunnittelua helpottavat työaikatiedot

Voit vähentää suunnitteluun ja toimistotyöhön kuluvaa aikaa. Dynafleet tukee kuljetusten tehokasta suunnittelua antamalla nopeasti tiedot siitä, miten kauan kullakin kuljettajalla on työaikaa jäljellä uusiin kuljetuksiin työaikasäädösten perusteella. Ajo-, lepo- ja "muu työ"-tiedot ovat käytettävissä 30 päivän ajalta, mistä on apua laskutuksessa ja kuljettajien palkanlaskennassa.

Ajopiirturin tietojen etälataukset

Ajopiirturin tietojen etälataukset

Digitaalisen ajopiirturin tallentamat tiedot kuljettajan toimista voi etäladata nopeasti ja helposti konttorilta. Palvelun ansiosta voit pitää tiedot täysin ajan tasalla jatkuvasti – kuorma-auton ja kuljettajan sijainnista riippumatta. Dynafleet mahdollistaa automaattisen latauksen, jonka tekemiseen käsin menisi 20 minuuttia.


Säädöstenmukaisuuden valvonta

Säädöstenmukaisuuden valvonta

Työaikatietojen avulla voit seurata kuljettajien toimia yksityiskohtaisesti. Työaikalainsäädännön noudattaminen voidaan varmistaa näyttämällä seuraava tarvittava taukopaikka kartalla ja raportissa kuljettajan toimet. Järjestelmä voi antaa varoituksen sekä kuorma-auton ohjaamoon että konttorille, kun kuljettajan ajoaika lähestyy sallittua enimmäistyöaikaa.

Työaika-palvelu:
  • Ajopiirturin tiedot on mahdollista ladata ajoneuvosta Dynafleet Online -palveluun automaattisesti
  • Kaikki ajopiirturin tiedot säilytetään Dynafleet Online -palvelussa, josta voit ladata ne aina halutessasi
  • Antaa varoituksen, kun kuljettajan ajoaika lähestyy sallittua enimmäisaikaa
  • Toimii laskutuksen ja kuljettajien palkanlaskennan tietolähteenä
  • Minimoi ajoaikasäädösten noudattamiseen liittyvän epävarmuuden
  • Vähentää hallinnollisia tehtäviä konttorilla