Leikkaa kustannuksia helposti

Leikkaa kustannuksia helposti

Polttoaine ja ympäristö -palvelun avulla voit seurata kuorma-autojen ja kuljettajien suoritusarvoja tarkasti. Voit luoda erilaisten parametrien mukaisia raportteja vain muutamassa sekunnissa ja selvittää esimerkiksi, miksi sama kuorma-auto kuluttaa tietyn kuljettajan ajamana enemmän kuin toisen kuljettajan. Näin saat selvitettyä mahdollisuudet kustannussäästöihin nopeasti ja aiempaa tarkemmin.


Painopiste polttoainetehokkuudessa

Painopiste polttoainetehokkuudessa

Taloudellisuuspisteraportista saat nopeasti yleiskuvan kuljettajien ja ajoneuvojen polttoainetaloudellisuudesta. Suoritustaso ilmoitetaan sekä selkeinä värikoodeina että lukuina asteikolla 0–100 neljältä tärkeimmältä alueelta: ennakointi ja jarruttaminen, moottorin ja vaihteiden hyödyntäminen, nopeudensäätely ja pysähdyksissä.

Ajan myötä kertyviä säästöjä

Ajan myötä kertyviä säästöjä

Taloudellisuuspisteiden laskentatoiminnon avulla voit kuljettajien yksityiskohtaisen vertailemisen lisäksi seurata heidän ajotapojensa kehittymistä 13 kuukauden ajalla. Näiden ominaisuuksien ansiosta taloudellisuuspisteet ovat erinomainen työkalu kuljettajien aktiiviseen kouluttamiseen ja polttoaineen kulutuksen hallinnan parantamiseen.

Apua liiketoimintasi kehittämiseen

Apua liiketoimintasi kehittämiseen

Polttoainetehokkuuden parantaminen auttaa myös pienentämään ekologista jalanjälkeä. Luotettavat päästöraportit voivat auttaa ympäristöasioista tietoisten asiakkaiden houkuttelemisessa ja säilyttämisessä. Voit määrittää, että Dynafleet-järjestelmän ympäristöraportit lähetetään asiakkaille automaattisesti haluamisi väliajoin.

Polttoaine ja ympäristö -palvelu:
  • Saat selkeän yleiskuvan polttoaineenkulutuksesta, ajomatkoista ja päästötasoista sekä paljon muuta tietoa.
  • Voit analysoida yksittäisten kuljettajien ajotapojen taloudellisuutta
  • Saat helppotajuisia raportteja, joista näet selkeästi, millä alueilla kustannussäästöt ovat mahdollisia
  • Erikoisraportit polttoainetaloudellisuudesta tukevat säästöjen saavuttamista ajan myötä
  • Saat hälytykset merkittävistä muutoksista polttoaineen määrässä, mikä auttaa ehkäisemään polttoainevarkauksia
  • Voit lähettää päästötasoraportteja suoraan asiakkaille