Leikkaa kustannuksia helposti

Leikkaa kustannuksia helposti

Polttoaine ja ympäristö -palvelun avulla voit seurata kuorma-autojen ja kuljettajien suoritusarvoja tarkasti. Voit luoda erilaisten parametrien mukaisia raportteja vain muutamassa sekunnissa ja selvittää esimerkiksi, miksi sama kuorma-auto kuluttaa tietyn kuljettajan ajamana enemmän kuin toisen kuljettajan. Näin saat selvitettyä mahdollisuudet kustannussäästöihin nopeasti ja aiempaa tarkemmin.


Painopiste polttoainetehokkuudessa

Painopiste polttoainetehokkuudessa

Taloudellisuuspisteraportista saat nopeasti yleiskuvan kuljettajien ja ajoneuvojen polttoainetaloudellisuudesta. Suoritustaso ilmoitetaan sekä selkeinä värikoodeina että lukuina asteikolla 0–100 neljältä tärkeimmältä alueelta: ennakointi ja jarruttaminen, moottorin ja vaihteiden hyödyntäminen, nopeudensäätely ja pysähdyksissä.

Ajan myötä kertyviä säästöjä

Ajan myötä kertyviä säästöjä

Polttoainetaloudellisuuspisteiden avulla voit tarkastella niin yksittäisten kuljettajien tuloksia kuin seurata kaikkia tuloksia pidemmältä ajalta. Näiden ominaisuuksien ansiosta taloudellisuuspisteet ovat erinomainen työkalu kuljettajien aktiiviseen kouluttamiseen ja polttoaineen kulutuksen hallinnan parantamiseen.

Driver Coaching

Kuljettajan valmennus

Kuljettajan valmennus on toiminto, joka antaa auton näytöllä kuljettajalle vinkkejä kuinka hän voi ajaa polttoainetaloudellisemmin. Toiminto analysoi kuljettajan suoritusta koko matkan ajan, joten kuljettaja voi reagoida myös muuttuviin olosuhteisiin.


Apua liiketoimintasi kehittämiseen

Apua liiketoimintasi kehittämiseen

Polttoainetehokkuuden parantaminen auttaa myös pienentämään ekologista jalanjälkeä. Luotettavat päästöraportit voivat auttaa ympäristöasioista tietoisten asiakkaiden houkuttelemisessa ja säilyttämisessä. Voit määrittää, että Dynafleet-järjestelmän ympäristöraportit lähetetään asiakkaille automaattisesti haluamisi väliajoin.

Polttoaine ja ympäristö -palvelu:
  • Saat selkeän yleiskuvan polttoaineenkulutuksesta, ajomatkoista ja päästötasoista sekä paljon muuta tietoa.
  • Voit analysoida yksittäisten kuljettajien ajotapojen taloudellisuutta
  • Saat helppotajuisia raportteja, joista näet selkeästi, millä alueilla kustannussäästöt ovat mahdollisia
  • Erikoisraportit polttoainetaloudellisuudesta tukevat säästöjen saavuttamista ajan myötä
  • Saat hälytykset merkittävistä muutoksista polttoaineen määrässä, mikä auttaa ehkäisemään polttoainevarkauksia
  • Voit lähettää päästötasoraportteja suoraan asiakkaille
  •  Kuljettajan valmennus ohjaamossa