Eroon väärinkäsityksistä

Eroon väärinkäsityksistä

Viestipalvelu on turvallinen, nopea ja edullinen viestintäratkaisu. Se auttaa pitämään sekä konttorin että kuljettajan ajan tasalla kaikkina aikoina, mikä vähentää kalliiden väärinkäsitysten mahdollisuutta. Viestien määrää ei ole rajoitettu ja maksat palvelusta aina saman kiinteän kuukausimaksun kuorma-auton sijainnista riippumatta.

Jatkuva yhteys kuorma-autoon

Jatkuva yhteys kuorma-autoon

Viestipalvelu parantaa turvallisuutta, koska kuorma-autoon saadaan yhteys milloin tahansa – riippumatta siitä, kuka ratin takana istuu. Konttori ja kuljettajat voivat viestiä tekstiviesteillä, joiden kirjoittaminen on helppoa ja jotka tulevat näkyviin kuorma-auton näyttöön välittömästi. Kuljettaja voi kirjoittaa viestejä langattomalla näppäimistöllä, kun kuorma-auto on paikallaan. Ohjeet voi käsitellä ajettaessa.

Yhdistettävissä muihin järjestelmiin

Yhdistettävissä muihin järjestelmiin

Viestipalvelu voidaan myös integroida tilaus- tai laskutusjärjestelmiin Dynafleetin avulla. Tällöin kaikki tärkeät tiedot ovat käytettävissä samalta näytöltä, mikä tehostaa kokonaishallintaa merkittävästi. Myös kuljettaja hyötyy käytettävyysparannuksista, sillä hän saa työtilaukset selkeästi kuorma-auton näytölle.Hyödynnä näytön koko potentiaali

Hyödynnä näytön koko potentiaali

Kuorma-auton näyttöä voi käyttää muuhunkin kuin viestintään. Siinä voidaan näyttää automaattisia ilmoituksia jäljellä olevasta työajasta, liikenteen hidastumista tai reittisuosituksista (Paikannuspalvelua käytettäessä, valinnainen). Nämä ovat tietoja, jotka helpottavan kuljettajan elämää ja ehkäisevät stressiä. Volvo jälleenmyyjä antaa tietoja kuorma-autoihin saatavana olevista näyttövaihtoehdoista ja toiminnoista.

Viestipalvelu:
  • Yksinkertainen viestintä. Selkeät tekstiviestit kuorma-autoon ja konttorille
  • Nopea viestinvälitys. Kuljettaja pystyy tekemään oikeita päätöksiä oikea-aikaisesti
  • Edullinen. Kiinteä kuukausimaksu kuorma-autojen sijainnista riippumatta