Tehosta kalustosi toimintaa

Tehosta kalustosi toimintaa

Kuorma-autojen seuraaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa. Yksityiskohtaisten Google Maps -karttojen avulla voit hallita täysin kaikkia toimintoja. Kuljettajien ja ajoneuvojen tiedot voidaan näyttää suoraan kartalla, joten saat tiedot kuljetuksista välittömästi. Kuljetuksen tarkan sijainnin tietäminen hyödyttää sekä sinua että asiakkaitasi.

Reaaliaikaiset sijaintitiedot

Reaaliaikaiset sijaintitiedot

Säännöllisesti päivittyvät kuorma-auton nopeus, kuljettajan tila, arvioitu saapumisaika ja monet muut tiedot helpottavat kuljetusten suunnittelijan työtä ja auttaa häntä – ja asiakkaita – pysymään ajan tasalla kaikkina aikoina. Valittuja reittejä voi seurata ja kuorma-autojen sijainnin eri aikoina tarkistaa kartalta.

Helppo uusien kuljetustehtävien hallinta

Helppo uusien kuljetustehtävien hallinta

Reaaliaikaiset sijaintitiedot auttavat myös selvittämään, mikä kuorma-auto sopii parhaiten uuteen kuljetustehtävään. Dynafleet luetteloi yhdellä napsautuksella automaattisesti lähinnä noutopaikkaa olevat ajoneuvot. Samalla järjestelmä laskee, ketkä kuljettajat ehtivät paikalle työaikansa rajoissa ja ketkä eivät.

Oikeat tiedot aina tarvittaessa

Oikeat tiedot aina tarvittaessa

Etsitkö tarvittavaa pääsykoodia tai vahvistusta tarveperustaiselle toimitukselle? Maantieteellisiä aluerajauksia määrittämällä voit asettaa järjestelmän antamaan tärkeitä ja aikaa säästäviä tietoja, kun kuorma-auto ajaa tietylle alueelle tai poistuu sieltä. Tiedot voidaan määrittää näytettäväksi konttorilla, kuorma-auton ohjaamossa tai molemmissa.

Paikannus+

Paikannus-palvelua on täydennetty Paikannus+ -palvelulla, jonka avulla saat entistäkin paremman kokonaiskäsityksen liikenteessä olevasta kalustosta. Paikannus+ helpottaa kaluston seurattavuutta, sillä käyttäjä saa ilmoituksen ajoneuvon ylittäessä määrittämänsä aluepaikannusrajan, eli virtuaalisen kehän, jonka mukaisesti määrätty maantieteellinen alue on rajattu. Tämä ominaisuus parantaa kuljetusten tehokkuutta.

Eri kokoisia ja muotoisia aluepaikannuksia on helppo luoda, voit jopa tehdä kuorma-auton ajamasta reitistä tällaisen alueen. Kuorma-auton ylittäessä tällaisen rajan saat siitä ilmoituksen ja voit valmistautua purku- ja kuormaustehtäviin paremmin. Viime kädessä tämä parantaa hallittavuutta, sillä sekä kuorma-autojen että kuljettajien ajankäyttö voidaan optimoida.

 

Paikannuspalvelu:
  • Näyttää kuorma-autojen tarkan sijainnin kadun tarkkuudella
  • Antaa tietoja ajoajoista, kuljettajista, nopeudesta, kuormasta ja ajoneuvotyypistä
  • Näyttää automaattisesti, mitkä kuorma-autot soveltuvat parhaiten vastaanotettuihin uusiin kuljetustehtäviin
  • Antaa tärkeitä tietoja, kun kuorma-auto siirtyy tietylle maantieteelliselle alueelle, kuten terminaaliin
  • Helpottaa reittisuunnittelua ja nopeimman reitin etsimistä
  • Dynafleet Online -järjestelmän navigointipisteet voidaan lähettää kuorma-auton navigointijärjestelmään
  • Voit antaa asiakkaidesi valvoa itse kuljetustensa edistymistä ilmoittamalla heille erityisen asiakkaan Dynafleet-tunnuksen.