Volvo FE tiellä

Rahoitusleasing


Rahoitusleasing on järkevä vaihtoehto, jos haluat upouuden kuorma-auton kiinteään kuukausihintaan ja haluat säilyttää pankkilimiitit muita investointeja varten.


Volvo FE ja FL

Täydellinen hallittavuus ja pankkilimiittien säilyttäminen

Rahoitusleasingin valitseva asiakas saa kuorma-auton kokonaan käyttöönsä ja hallintaansa, mutta Volvo Rahoitus säilyy kuorma-auton omistajana koko sopimuksen ajan. Tämä helpottaa budjetin laatimista ja parantaa kassavirtaa. Myös luotonsaantimahdollisuudet muilta rahoittajilta säilyvät. Tämä on erinomainen uutinen niille, jotka haluavat investoida yrityksen muihin osa-alueisiin. Sopimus räätälöidään asiakkaan kustannusten ja tuottojen mukaisesti. Varsinaisen sopimuskauden päättyessä voidaan sopimusta jatkaa, asiakas voi lunastaa auto itselleen tai vaihtaa sen uuteen Volvo kuorma-autoon. Rahoitusleasing on nykyaikainen ja joustava rahoitusmuoto.

Volvo FE ikkunan takana

Taloudellisia faktoja ja vinkkejä

Kuorma-auto on Volvo Rahoituksen taseessa. Leasingmaksut kirjataan asiakkaan tuloslaskelmassa liiketoiminnan muina kuluina. Asiakas vastaa korjauksista, huolloista ja vakuutuksista. Jos siis pidät hyvää huolta kuorma-autosta, omistamisen kokonaiskustannukset pienenevät, käyttöaste ja tuottavuus paranevat ja kuorma-auton jäännösarvo suurenee.

Rahoitusleasingin tärkeimmät ominaisuudet

  • Kuorma-auto hankitaan leasingsopimuksella määrätyksi ajaksi
  • Omistajuus siirtyy asiakkaalle, kun viimeinen leasingmaksu on maksettu
  • Budjetointi helpottuu
  • Määräytyy kustannusten ja tuottojen mukaan
  • Pankkilimiittien säilyminen
Rahoitusleasing

Mikä rahoitusratkaisu sopii sinulle parhaiten?

Jos tarvitset rahoitusneuvontaa, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään