Volvo FL
Luotu kaupungin sykkeeseen

Volvo FL

Volvo FL:n ohjauspyörän takana huomaa nopeasti, miten mainiosti se on sopeutunut luontaiseen ympäristöönsä: kaupunkiin. Ensimmäisenä huomio kiinnittyy siihen, miten helppoa Volvo FL:ään nouseminen ja siitä poistuminen on. Siinä on niin paljon tehoa, että käsittely on helppoa, ja näkyvyys ulos kuorma-autosta on erinomainen kaikkiin suuntiin. Selviydyt vaivatta kaikesta, mitä liikenteessä tulee vastaan. Kaikki tämä tarkoittaa, että Volvo FL kuljettaa sinut ja kuormasi perille ilman vaikeuksia vielä pitkälle tulevaisuuteen. Volvo FL on suositeltava valinta nopeisiin toimituksiin, jätekuljetuksiin ja muihin kunnallisteknisiin töihin kaupungissa tai sen ympäristössä.

D7F-moottori

Kaupunkiajoon sopiva moottori

Lyömätön vasteaika ja suuri vääntömomentti alhaisilla kierrosluvuilla tekevät Volvo D7F -moottorista ihanteellisen erityyppisiin jakelutehtäviin, erityisesti kaupunkiympäristössä.  Tarkka polttoaineen ruiskutus varmistaa lisäksi tehokkaan palamisen.

 

 

Volvo FL

Kuormaa suojaava jousitus

Volvon elektronisesti ohjattu ECS -ilmajousitus säätyy automaattisesti ja kompensoi toispuolista kuormausta. Paraabelilehtijousien ansiosta ajaminen on mukavaa myös epätasaisella tiellä pienellä kuormalla.

 

 

vaihteisto

Vaihteistot joka käyttöön

Volvo FL:ään voi valita juuri haluamaasi kuljetustehtävään sopivan vaihteiston. Vaihtoehtoina on kaksi manuaalivaihteistoa, yksi automaattivaihteisto ja Volvo I-Sync -vaihteisto. Niissä kaikissa on kevyesti liikkuvat ja ihanteellisesti välitetyt vaihteet.

 

Volvo FL:n ostaminen – ohjeet ja edut

 Etsi jälleenmyyjä

Oletko kiinnostunut Volvo FL:n ostamisesta? Helpoiten selvität itsellesi parhaiten sopivan kuljetusratkaisun yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka on omistautunut täysin Volvo kuorma-auton ostamis- ja omistusprosessille. Jälleenmyyjä auttaa laatiman erittelyn, laskemaan taloudellisesti parhaan ratkaisun ja selvittämään sopivat huoltosopimukset kuorma-auton käyttöä varten.

Volvo FL voidaan toimittaa seuraavissa kokoonpanoissa

Ohjaamot Moottorit Vaihteistot Taka-akselit
 Volvo FL:n ohjaamot  Volvo FL:n moottorit  Volvo FL:n vaihteistot  Volvo FL:n taka-akselit
Päiväohjaamo
Lepo-ohjaamo
Miehistöohjaamo
D7F (240, 260 tai 290 hv)
Manuaalivaihteisto
Automaattivaihteisto
I-Sync
Yksivaihteinen vetopyörästö
(Hyväksytty kokonaisyhdistelmämassa: 25–32,5 tonnia)

Napavälitys
(Hyväksytty kokonaisyhdistelmämassa: 40 tonnia)