Volvo FH
MESTARI PITKIEN
REITTIEN VALLOITUKSEEN

Volvo FH

Kaukokuljetusten maailma asettaa omanlaisensa vaatimukset kuorma-autolle. Markkinoiden johtavan voimansiirron sisältävä turvallinen ja mukava Volvo FH on suunniteltu täyttämään juuri nämä vaatimukset. Volvo FH:n ajotuntuma pysyy erinomaisena kilometri kilometrin jälkeen. Se on polttoainetehokas kuorma-auto, joka suoriutuu vaativista kaukokuljetustöistä – nopeasti ja tuottavasti. Se soveltuu mainiosti myös maansiirtotöihin.
Volvo FH D13C

Nautinnollista tehoa

Volvo FH:n uusi voimansiirto – D13C-moottori ja I-Shift -vaihteisto – tuottaa valtavasti voimaa, ja se voi laskea polttoaineen kulutusta jopa kolme prosenttia aiempaan versioon verrattuna. Moottorista on saatavana myös EEV-versio.Turvallisuus

Turvallisuus etusijalla

Volvo FH vahvistaa jälleen todeksi säännön siitä, että Volvo kuorma-auton ajamisen on oltava mahdollisimman helppoa ja turvallista. Turvavöissä on anturit, jotka tunnistavat äkilliset liikkeet, ja kuljettajan puolelle on saatavana SRS-turvatyyny. Lisäksi valittavissa on useita kuljettajan tukijärjestelmiä, jotka kaikki on suunniteltu minimoimaan onnettomuusriski.Mukavuus

Kuljettajan ykkösluokka

Valitsetpa minkä tahansa FH:n ohjaamovaihtoehdoista, saat mahdollisimman mukavaksi suunnitellun työskentely-ympäristön. Hyvä esimerkki on Globetrotter XL -ohjaamo. Se tarjoaa nimensä mukaisesti suuret ominaisuudet: seisomakorkeus, mittavat sisätilat, yöpymistilat – kaiken tarvittavan.

Volvo FH:n ostaminen – ohjeet ja edut

Etsi jälleenmyyjä

Oletko kiinnostunut Volvo FH:n ostamisesta? Helpoiten selvität itsellesi parhaiten sopivan kuljetusratkaisun yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka on omistautunut täysin Volvo kuorma-auton ostamis- ja omistusprosessille. Jälleenmyyjä auttaa laatiman erittelyn, laskemaan taloudellisesti parhaan ratkaisun ja selvittämään sopivat huoltosopimukset kuorma-auton käyttöä varten.

Volvo FH voidaan toimittaa seuraavissa kokoonpanoissa

Ohjaamot Moottorit Vaihteistot Taka-akselit
Volvo FH:n ohjaamot Volvo FH:n moottorit Volvo FH:n vaihteistot Volvo FH:n taka-akselit
Päiväohjaamo
Makuuohjaamo
Globetrotter-ohjaamo
Globetrotter XL -ohjaamo
D13C (420, 460, 500 tai 540 hv)
I-Shift
Manuaalivaihteisto
Powertronic (automaatti)
Yksivaihteinen vetopyörästö
(Hyväksytty kokonaisyhdistelmämassa: 44–70 tonnia)

Napavälitteinen (hyväksytty kokonaisyhdistelmämassa: 70–100 tonnia)