Volvo FH16
MITÄ SAADAAN KUN KAIKKI TEHOT PANNAAN PELIIN?

Volvo FH16

Miten FH16:sta oikein voisi kuvailla? Ehkä seuraava kuvaa sitä parhaiten: FH16 750 on yhdistelmä kaikesta siitä, mitä tiedämme kuorma-autoista – ja vielä hieman ylimääräistä. Useimmat kiinnostuvat aluksi lukemasta 750. Se on iso luku, mutta sitä suurempi on näiden hevosvoimien tulos: 3 550 Nm:n vääntömomentti. Se on todella jotakin ainutlaatuista. 90 prosenttia väännöstä on käytettävissä muutamassa sekunnissa, ja suuren tehon ansiosta vääntöä tuntuu riittävän lähes loputtomiin. Volvo FH16 750:n voimansiirto on optimaalinen ratkaisu raskaita kuljetuksia, maansiirtotöitä ja kaukokuljetuksia varten. Kaiken lisäksi tämän kuorma-auton ajokokemus on suunniteltu äärimmäisen nautinnolliseksi.

Volvo FH16:n D16-moottori

Uskomattoman tehokas voimansiirtolinja

D16-moottorin 750 hevosvoimaa antavat kaiken tarvitsemasi tehon ja valtavan väännön silloin, kun tarvitset sitä eniten. Huipputehoista huolimatta voit kuitenkin luottaa aina moottorin taloudellisuuteen. D16-moottorista on saatavana myös EEV-versio.  Äärimmäinen ajokokemus

Äärimmäinen ajokokemus

FH16:sta suunniteltaessa ei tingitty tippaakaan laadusta ja standardeista. Kaikki tässä kuorma-autossa on tehty hieman paremmin – niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Se on tehty ääriolosuhteisiin, ja se on kuin kotonaan vetämässä raskaita kuljetuksia mäkisessä maastossa. Siksi myös kuljettajan pitää tuntea olonsa kotoisaksi.Turvallisuus etusijalla

Turvallisuus etusijalla

Volvo FH16 vahvistaa jälleen todeksi säännön siitä, että Volvo kuorma-auton ajamisen on oltava mahdollisimman helppoa ja turvallista. Turvavöissä on anturit, jotka tunnistavat äkilliset liikkeet, ja kuljettajan puolelle on saatavana SRS-turvatyyny. Lisäksi valittavissa on useita kuljettajan tukijärjestelmiä, jotka kaikki on suunniteltu minimoimaan onnettomuusriski.

Volvo FH16:n ostaminen – ohjeet ja edut

Etsi jälleenmyyjä

Oletko kiinnostunut Volvo FH16:n ostamisesta? Helpoiten selvität itsellesi parhaiten sopivan kuljetusratkaisun yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka on omistautunut täysin Volvo kuorma-auton ostamis- ja omistusprosessille. Jälleenmyyjä auttaa laatiman erittelyn, laskemaan taloudellisesti parhaan ratkaisun ja selvittämään sopivat huoltosopimukset kuorma-auton käyttöä varten.

Volvo FH16 voidaan toimittaa seuraavissa kokoonpanoissa

Ohjaamot Moottorit Vaihteistot Taka-akselit
Volvo FH16:n ohjaamot Volvo FH16:n moottorit Volvo FH16:n vaihteistot Volvo FH16:n taka-akselit
Makuuohjaamo
Globetrotter-ohjaamo
Globetrotter XL -ohjaamo
D16G (540, 600, 700 tai 750 hv)
I-Shift
Manuaalivaihteisto
Yksivaihteinen vetopyörästö
(Hyväksytty kokonaisyhdistelmämassa: 44–70 tonnia)

Napavälitys
(Hyväksytty kokonaisyhdistelmämassa: 70–100/180 tonnia)