Volvo FE
Ammattilainen kuten sinä

Volvo FE

Volvo FE on ehkä maailman monipuolisin kuorma-auto kaupunkikäyttöön. Volvo FE soveltuu kaikenlaisiin kuljetustehtäviin, mutta sitä suositellaan erityisesti alue-, jäte- ja kylmäkuljetuksiin, säiliöautoksi sekä bulkkikuljetuksiin ja kevyisiin maansiirtokuljetuksiin.
Volvo D7F -moottori

Luotettava moottori

Volvo FE:n moottori on Volvo D7F – vääntövoimaltaan suuri, herkästi reagoiva 7,2-litrainen yhteispaineruiskutusmoottori. Se reagoi kaasupolkimen painallukseen välittömästi, joten saavutat ajonopeuden nopeasti ja saat tarvitsemaasi tehoa myös isoilla vaihteilla ja jyrkissä maissa.

Volvo FE

Uskomattoman monipuolinen

Volvo FE on saatavana sekä vetoautona että tasakuorma-autona, mahdolliset kokonaisyhdistelmämassat ovat 18–26 tonnia ja myös alustavalikoima on runsas. Vaihtoehtoisia alustakorkeuksia on kolme, runkokorkeuksia kaksi, runkopalkkien paksuuksia kaksi ja jousitusyhdistelmiä useita erilaisia. Voimme siis räätälöidä sinulle juuri tarpeidesi mukaisen alustan.

Volvo FE:n kuljettajan istuin

Mukava, siisti ja miellyttävä

Volvo FE:n ohjaamot on suunniteltu niin, että sinä voit keskittyä ajamiseen. Istuinten säätömahdollisuudet ovat erinomaiset. Näkyvyys on hyvä, ja kojetaulu looginen ja helposti hallittavissa. Ohjaamoon kulku on tehty vaivattomaksi.

 

Volvo FE:n ostaminen – ohjeet ja edut

Etsi jälleenmyyjä

Oletko kiinnostunut Volvo FE:n ostamisesta? Helpoiten selvität itsellesi parhaiten sopivan kuljetusratkaisun yhdessä sellaisen henkilön kanssa, joka on omistautunut täysin Volvo kuorma-auton ostamis- ja omistusprosessille. Jälleenmyyjä auttaa laatiman erittelyn, laskemaan taloudellisesti parhaan ratkaisun ja selvittämään sopivat huoltosopimukset kuorma-auton käyttöä varten.

Volvo FE voidaan toimittaa seuraavissa kokoonpanoissa

Ohjaamot Moottorit Vaihteistot  Taka-akselit
Volvo FE:n ohjaamot Volvo FE:n moottorit Volvo FE:n vaihteistot Volvo FE:n taka-akselit
Päiväohjaamo
Lepo-ohjaamo
Makuuohjaamo
D7F (240, 260, 300 tai 340 hv)
Manuaalivaihteisto
Automaattivaihteisto
Yksivaihteinen vetopyörästö
(Hyväksytty kokonaisyhdistelmämassa: 25–32,5 tonnia)

Napavälitys
(Hyväksytty kokonaisyhdistelmämassa: 44 tonnia)