Volvo FMX – mukavuus, ohjaamon sisustus 1

Miellyttävä istuin

Ohjaamo on suunniteltu helpottamaan kuljettajan työtä ja lisäämään hänen työskentelymukavuuttaan. Ohjaamon nelipistejousitus vaimentaa tärinää, ja ilmajousitetut istuimet lisäävät istumismukavuutta. Istuimet ovat saatavana lämmitettyinä ja ilmastoituina ja useilla eri verhoiluvaihtoehdoilla.

Näkymä ohjauspyörän takaa on avara. Taustapeilit tarjoavat odotetusti hyvän näkyvyyden taakse, mutta lisäksi taustapeilit on sijoitettu Volvo FMX -kuorma-autossa niin, etteivät ne peitä näkyvyyttä eteenpäin. Kaikki hallintalaitteet on sijoitettu loogisesti ja niihin ulottuu vaivatta kuljettajan istuimelta, joten kuljettaja voi keskittyä rauhassa ajamiseen.
Kolme ohjaamovaihtoehtoa
Volvo FMX on saatavana kolmella eri ohjaamomallilla: päiväohjaamolla, makuuohjaamolla ja Globetrotter-ohjaamolla. Ne kaikki on suunniteltu mukaviksi sekä ajaessa että katkojen aikana ja levätessä. Mukavimman työskentely-ympäristön tarjoaa luonnollisesti Globetrotter-ohjaamo. Se on seisomakorkeuksinen ja siinä on runsaasti säilytystilaa ja mukavat yöpymistilat kahdelle hengelle.

Varusteet/varustepaketit
Lisämukavuutta ohjaamoon etsiville on tarjolla monia erilaisia lisävarusteita. Varustepaketeissa on saatavana esimerkiksi lämmönsäätöyksikkö, audiojärjestelmä ja laiteparannuksia. Voit tutustua lisävarusteisiin valitsemalla valikosta Varusteet/lisävarusteet.