Volvo FE:n ohjaamo

Volvo FE:n ohjaamo.
Kodin mukavuudet tien päällä.

Tiedämme hyvin, että kuorma on ensisijainen huolenaiheesi. Uskomme kuitenkin, että on tärkeää pystyä nauttimaan mukavan, tilavan ja turvallisen työympäristön eduista tien päällä. Siksi olemme suunnitelleet uuden Volvo FE:n sisätilat tarpeidesi mukaisiksi – toimivia säilytysratkaisuja ja levähdystilaa riittää – mutta ulkopuolelta ohjaamo on silti erittäin järeä ja näyttävän tyylikäs.

Ergonomisesti sijoitettujen mittarien ja hallintalaitteiden ansiosta myös kuorma-auton toiminnot tuntuvat erittäin luontevilta.

Volvo FE:hen on saatavana kolmenlaisia ohjaamoita, joiden joukosta voit valita sopivan.
  Päiväohjaamo
  • Sisäkorkeus 1 605 mm, pituus 1 600 mm, leveys 2 300 mm.
Lepo-ohjaamo
  • Sisäkorkeus 1 605 mm, pituus 2 000 mm, leveys 2 300 mm.
Makuuohjaamo
  • Sisäkorkeus 1 605 mm, pituus 2 200 mm, leveys 2 300 mm.
Matalalattiamalli
  • Sisäkorkeus 1 605 mm, pituus 2 200 mm, leveys 2 300 mm.

Näytä täydelliset ohjaamoerittelyt

Uuden Volvo FE:n ohjaamon sisätilat

Sisätilat: Ojentaudu suoraksi, ota rennosti.

Kun päivittäisissä työtehtävissä joudutaan toistuvasti poistumaan ajoneuvosta ja nousemaan siihen takaisin, porrasaskelmien mukavuudella ja ergonomisuudella on paljon merkitystä. Ohjaamon sisäpuolella runsaat tilat ja modernit ominaisuudet luovat aidosti kotoisan tunnelman tien päälle. Tutustu tarkemmin Volvo FE:n ohjaamoon – suunniteltu mukavaksi sinua varten.

Lue lisää ohjaamon sisätiloista


Uuden Volvo FE:n ohjaamon ulkopuoli

Ulkopuoli: Testatusti turvallinen sinua varten.

Valikoimamme kaikkien korkealuokkaisten kuorma-autojen tavoin Volvo FE:lle on tehty erittäin ankarat turvallisuustestit. Järeään ulkomuotoon kuuluu useita uusia ominaisuuksia, esimerkiksi entistä parempi alleajosuoja. Vastaantulijoiden silmissä kuorma-auto on vangitseva näky, sillä keulan säleikkö ja Rautamerkki on suunniteltu uudelleen.

Lue lisää ohjaamon ulkopuolesta


Volvo FE -matalalattiamallissa on matala askelma, jolla on helppo astua ajoneuvoon

Tilava matalalattiamalli.

Volvo FE LEC -matalalattiamallissa on matala askelma, jolla ajoneuvoon on helppo astua, 90 asteen kulmaan avautuva ovi sekä tasainen lattia. Jopa neljä turvavöillä varustettua istuinta (kuljettajan istuin mukaan lukien) ja huippuluokan turvallisuus erinomaisella näkyvyydellä.

Lue lisätietoja FE LEC-matalalattiamallista.


Volvo FE:n ohjaamon värit

Värit: Eri sävyjä, yhtäläinen laatu.

Tiesitkö, että voit nyt tilata Volvo ohjaamon melkeinpä minkä tahansa värisenä? Aikaa ja rahaa säästyy, kun maalaamossa ei tarvitse käydä erikseen. Volvon maalaamon valikoimassa on Volvo FE:hen yli 300 eri väriä. Etsi suosikkivärisi verkossa olevalla ohjaamon maalinvalintatoiminnolla.

Lue lisää ohjaamon väreistä