Volvo FE:n alusta

Puitteet menestykselle.

Mukauttaessaan Volvo FE:n alustaa suunnittelijamme panivat luovuutensa peliin. Yhteisenä visiona syntyi joustava malli, joka sopisi melkeinpä mihin tahansa kuorma-autolla suoritettavaan tehtävään.

Niinpä kehitettiin vankka ja luja alusta, joka suhteellisesta keveydestään huolimatta pystyi kantamaan raskaita kuormia ja oli helposti mukautettavissa.

Nyt sinä voit puolestasi laittaa suunnittelijoidemme työn tulokset koetukselle.
 


Kuormaus käy vauhdikkaasti ja vaivattomasti

Kuormaus käy vauhdikkaasti ja vaivattomasti.

Kojelaudan tai hallintarasian katkaisimilla ohjattavalla elektronisella hallintajärjestelmällä (ECS) voidaan hallita ilmajousituksen tasapainotusta. Sen avulla lastaus käy vauhdikkaasti ja vaivattomasti lastausrampin korkeudesta riippumatta.


Euro 6 – totuttuun tapaan

Totuttuun tapaan.

Alustan varustelua on parannettu Euro 6 -standardia silmällä pitäen. Volvo FE on yhtä monipuolinen kuin ennenkin, eivätkä tiukentuvat päästömääräykset siihen vaikuta.

Lue lisää Volvo FE:n alustasta


Monitoiminen ilmajousitus

Monitoiminen ilmajousitus.

Huipputasoinen ohjaamon jousitus takaa tasaisen kyydin. Saatavana on mekaaninen jousitus, johon kuuluvat kierrejouset ja iskunvaimentimet edessä ja takana. Ohjaamon täysilmajousituksessa puolestaan on ilmapalkeet edessä ja takana.


VBI (Volvo Bodybuilder Instructions) -päällirakentajaohjeet

VBI (Volvo Bodybuilder Instructions) -päällirakentajaohjeet.

Päällirakentaja saa kuorma-autosi teknisen erittelyn VBI-järjestelmästä. Hän voi nähdä erittelyn jo ennen kuorma-auton tilaamista, jolloin kuorma-autoon voidaan optimoida tarkoituksenmukainen sisältö. Kuorma-autosi valmistaminen alkaa järjestelmään luotujen piirustusten perusteella. Räätälöity kuorma-autosi toimitetaan sinulle nopeasti ja tehokkaasti.

Lue lisää Volvon VBI-päällirakentajaohjeista


Elektronisesti ohjattu jarrujärjestelmä

Nopeasti reagoivat, turvalliset jarrut.

Volvo FE -kuorma-autossa on paineilmatoimiset jarrut, joissa on jäähdytetyt jarrulevyt sekä edessä että takana.
Lukitukseneston sisältävä, elektronisesti ohjattu EBS-levyjarrujärjestelmä reagoi aiempaa nopeammin ja turvallisemmin ja hidastaa jarrujen kulumista. Järjestelmän ominaisuuksia ovat lukkiutumattomat ABS-jarrut, tasauspyörästön lukko ja Brake Blending -lisäjarrutoiminto.

Laajennetussa EBS-paketissa on toiminto, joka helpottaa käynnistämistä mäessä. Levyjarruissa on eri kokovaihtoehtoja erilaisiin sovelluksiin.