Onko ahdasta? Ei hätää
Onko ahdasta? Ei hätää.

Ahtaat käytävät, entisajan olosuhteisiin rakennettu katuverkko ja – niin kuin aina – kovat aikataulupaineet. Kaupungin keskusta asettaa hallittavuuden ja ohjattavuuden koetukselle.

 

Uuden Volvo FE:n ominaisuuksia ovat erinomainen ajettavuus ja verraton näkyvyys kaikkiin suuntiin – se on ihanteellinen auto kaupunkiajoon.

Volvo FE

Kaupunkiympäristöt ja keskusta-alueet käyvät kuorma-autojen kannalta alati hankalammiksi. Ajamista ja sallittuja pysähdysaikoja koskevat määräykset kiristyvät, mutta aikatauluissa ei edelleenkään ole tinkimisen varaa. Sinulle ja asiakkaillesi onkin nyt luvassa hyviä uutisia, sillä uudessa Volvo FE -mallissa on hallittavuutta parantavia ominaisuuksia ja toimintoja, joilla pääset toimituspisteeseen ja pois sujuvasti ja miellyttävän vaivattomasti.

Mukavaan käyttöön suunniteltu

Erinomaisen kääntösäteen, I-Shift -vaihteiston ja harkitun ajoergonomian ansiosta uusi Volvo FE verottaa kuljettajan voimia vähemmän kuin monet muut kuorma-autot.


Tekniikan voimalla

Suosituin lisävarusteemme kuljettajan näkyvyyden parantamiseen on peruutuskamera. Ja koska uusien peilien kuolleet kulmat ovat erittäin pienet, myös jalankulkijoiden, pyöräilijöiden ja muiden tienkäyttäjien turvallisuus paranee. Volvolla ymmärretään ohjattavuuden ja hallittavuuden merkitys. Joten miksi et antaisi uuden Volvo FE:n viedä sinut paikkoihin, joihin ei aiemmin ole ollut asiaa – sekä kirjaimellisesti että taloudellisessa mielessä?

8
Hallittavuus