...me huolehdimme muusta

Ymmärrämme hyvin, että ydinliiketoiminta on ykkössijalla ja kuorma-auto ja kuljetukset tärkeysjärjestyksessä seuraavina. Siksi olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen palveluvalikoiman, jonka avulla voit nauttia luotettavista ja tehokkaista kuljetuksista ja uudesta Volvo FE -kuorma-autostasi.

Volvo Trucksin asiakkaana ensiarvoisen tärkeät tukipalvelut ovat yrityksesi käytettävissä vuoden ympäri vuorokaudenaikaan katsomatta.
24

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjä on olemassa sinua varten. Siellä halutaan perehtyä liiketoimintaasi ja ymmärtää, mitä ja milloin toimitat tai noudat ja mitkä tekijät ovat ratkaisevia menestyksesi kannalta. Uteliaisuuteen on kuitenkin hyvä syy – nimittäin sinun taloudellinen menestyksesi.

Kuorma-autosi on meidän asiamme

Kun ryhdyt asiakassuhteeseen kanssamme, käytettävissäsi on tärkeitä palveluja ja liiketoimintasi tukemiseen sitoutunut jälleenmyyjäverkosto. Me pidämme huolta kuorma-autostasi, jotta sinun ei tarvitse – ja meiltä saatkin vaivattoman ja kannattavan omistamisen kokemuksen. Pääset ottamaan hyödyn irti maailman parhaimpiin kuuluvista jakeluautoista – ilman ylimääräisiä häiriöitä.

Kokeneen ja sitoutuneen kuljetusratkaisujen toimittajan kanssa kuorma-auton
omistaminen on huoletonta.

Tarjouksen vahvat perusteet

Kuinka toteutamme tarjouksen? Taloudellisten ja operatiivisten tarpeidesi perusteella voimme laatia kokonaisvaltaisen ratkaisun, johon sisältyvät huoltosopimukset, polttoainetaloudellisuuspaketit, kuljettajakoulutusta, Dynafleet – kuljetusten tietojärjestelmä sekä rahoitus- ja vakuutussopimuksia. Kaikki mitä tarvitset, jotta kuorma-auto suoriutuu sille tarkoitetuista tehtävistä yrityksen tarpeiden mukaisesti.

1
Kumppanuus