Vastaus on kyllä
Esittelyssä uusi Volvo FE

Aluejakelusta kevyeen maanrakennukseen, kunnallispalveluihin ja kylmäkuljetuksiin – uuden Volvo FE:n tulee pärjätä niin monenlaisissa tehtävissä, että mukautumis- ja suorituskyky 18–26 tonnin luokassa on nostettu kokonaan uudelle tasolle.

Nyt saatavana polttoainetta säästävällä I-Shift -vaihteistolla varustettuna.
I-Shift

Mieti ensin, millainen on normaali työpäiväsi. Mieti sitten, millainen kuorma-autosi on. Onko sen operatiivinen ja taloudellinen tehokkuus vaadittavalla tasolla? Jos olet epäilevällä kannalla, ehkä uusi Volvo FE voi auttaa sinua mielipiteen muodostamisessa. Siihen on tehty lukuisia parannuksia – se on nyt esimerkiksi varustettu I-Shift -vaihteistolla – joten se on enemmän kuin valmis tarttumaan haasteeseen.

Maailmanluokan uutinen: I-Shift -vaihteisto uudessa Volvo FE:ssä

Se, että uudessa Volvo FE -kuorma-autossa on maailmalla mainetta niittänyt I-Shift -vaihteisto, tarkoittaa kuljettajan kannalta, että työvuoroista tulee mukavampia ja työn vaativuuteen tulee helpotusta. Kuljetusyrityksen kannalta se tarkoittaa parempaa polttoainetaloutta ja tehokkaampia kuljetuksia.

Lue lisää I-Shiftistä

Uusi Volvon kehittämä moottorivalikoima.
Uusi Volvon kehittämä moottorivalikoima.

Monipuolisempi kuin koskaan ennen

Myös voimanotossa on valinnan varaa – ja niin pitääkin, koska kuorma-autolla täytyy selvitä erittäin monenlaisista tehtävistä. Täysin uudella moottorivalikoimalla huolehditaan myös siitä, että autosi on aina varmasti oikein mitoitettu.

LED-huomiovalot ovat osa keulan uutta muotoilua.
LED-huomiovalot

Vakaa ja kestävä, sisältä ja ulkoa

Vakaan ja kestävän alustan ansiosta kuorma-autolla pääsee paikkoihin, joihin ei ennen ollut asiaa, ja vieläpä aiempaa helpommin ja tehokkaammin. Haluamme ehdottomasti huomauttaa, että uusi Volvo FE on myös erittäin käyttäjäystävällinen. Ajoergonomian, uuden kuljettajanistuimen ja tarkkaan suunnitellun ohjaamon ansiosta ajaminen sekä toistuva kulku ohjaamoon sujuvat huippumukavasti ja -turvallisesti. Haasteiden kirjo, joihin Volvo FE voi vastata ”kyllä”, on näiden ominaisuuksien ansiosta nyt aiempaa mittavampi. Nämä ovat hyviä uutisia sinulle ja loistouutisia yrityksellesi.

2
Uusi Volvo FE