Pidetään pyörät pyörimässä

Kun asioit Volvo Trucksin kanssa, Gold -sopimus ja ennakoiva huolto nostavat kuorma-auton käytettävyyden uudelle tasolle.

Kuorma-auton uudet seurantaominaisuudet ja toimiva jälleenmyyjäverkosto turvaavat erinomaisen käyttöasteen.
Käyttöaste  
Laajennettu Gold-huoltosopimus

Uuteen Volvo FE:hen on nyt saatavana laajennettu Volvo Gold -huoltosopimus. Kun teet sopimuksen, kuorma-autostasi tärkeimmistä järjestelmistä muodostetaan etäyhteys Volvon korjaamolle. Korjaamo voi siis seurata kuorma-auton toimintaa ja varmistaa, että huollot tehdään vain silloin, kun ne todella ovat tarpeen. Toimintamallin avulla voidaan huolehtia myös siitä, että pienet ongelmat havaitaan ennen kuin niistä kehkeytyy suuria. Myös huollot ja korjaukset voidaan ajoittaa ajankohtiin, joina kuorma-autoa ei ole tarkoitus käyttää. Tämän uudenlaisen etäseurannan ansiosta ajoneuvon käytettävyys on paras mahdollinen ja kuljetus- sekä jakelutoiminnot tehostuvat.

Kuorma-auto on tarkoitettu töihin tien päälle, ja Volvo jälleenmyyjän avulla tämä
sujuu helpommin kuin koskaan.

Yksinkertaistettu kuluerittely

Yhdessä Volvo jälleenmyyjän kanssa kuorma-autolle voidaan luoda ainutlaatuinen huoltosuunnitelma, joka perustuu yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin ja kiinteään kuukausimaksuun. Näin kustannusten seuranta helpottuu ja hallintotehtävät yksinkertaistuvat.

Käyttöaste korkeaksi

Jokaisen huoltosuunnitelman, kuljettajan, omistajan ja kuljetuspäällikön tukena on laaja ja erittäin toimiva jälleenmyyjäverkosto. Voit myös olla varma siitä, että huolloissa käytetään vain Aitoja Volvo Varaosia. Myös se on varmaa, että kuorma-autosi on aina taitavien ja kokeneiden Volvo mekaanikkojen käsissä.

Kattava paketti

Huippulaadukas ajoneuvo ja vaivaton omistajuus muodostavat vahvan ja yrityksen menestyksen kannalta tärkeän yhdistelmän. Anna meidän huolehtia siitä, että tämä on sinun menestystarinasi.

6
Käyttöaste