Integroitu I-ParkCool -pysäköintijäähdytin

I-ParkCool. Herää reippaana ja virkeänä.

Hyvin levännyt kuljettaja on parempi kuljettaja. Myös todennäköisyys joutua onnettomuuteen pienenee.
 
I-ParkCool on mullistava pysäköintijäähdytin. Tämä tehtaalla asennettava integroitu jäähdytin on jäähdytysteholtaan erinomainen.

Se turvaa unesi laadun yö toisensa jälkeen. Ulkoilman lämpötilasta riippumatta.

I-ParkCool lyhyesti
  • Verraton jäähdytysteho, jopa 2 500 W
  • Ei vie tilaa ohjaamosta
  • Ei aerodynamiikkaa heikentäviä katolle asennettavia osia
  • Asennetaan tehtaalla ja integroidaan ilmastointijärjestelmään
  • 20 dB hiljaisempi kuin markkinoiden vastaavat ilmastointilaitteet


Ilmastointitehoa

Jäähdytysteho jopa 2 500 wattia.

I-ParkCool on niin tehokas, että lyhyt käyttö kerralla riittää. 1 000 W:n jäähdytystehon ansiosta lämpötila pysyy yön aikana erittäin tasaisena ja miellyttävänä – eivätkä akut ole aamulla tyhjinä.

I-ParkCool on erittäin hyödyllinen myös, kun pidät taukoa kuumana päivänä. Sitä voi käyttää jopa tunnin kerrallaan massiivisella, jopa 2 500 W:n jäähdytysteholla. 

Ei vie tilaa ohjaamosta

Älä turhaan lyö päätäsi.

Ohjaamoon asennettavat ilmastointilaitteet vievät arvokasta ohjaamotilaa. Ja kukapa ei haluaisi ottaa kaikkea hyötyä irti uusien ohjaamojen seisomatilasta. I-ParkCool on integroitu täysin normaaliin ilmastointijärjestelmään. Ohjaamotila jää kokonaisuudessaan sinun käyttöösi. 

Ei vaikutusta aerodynamiikkaan

Ei vaikutusta aerodynaamisiin ominaisuuksiin.

Ilmastointilaitteen asentaminen katolle on yleinen muttei kovin järkevä käytäntö. Kuorma-auton aerodynamiikka kärsii ja polttoaineenkulutus kasvaa.

I-ParkCool on integroitu järjestelmä, joten se ei vaikuta ilman virtaukseen. Eivätkä kasvaneet polttoainekustannukset pidä hereillä yön pimeinä tunteina.

Integrointi ilmastointijärjestelmään

Integroitu ilmastointijärjestelmään.

Vuoroin kuuma, vuoroin kylmä. Tällaisina öinä muuhun ilmastointijärjestelmään integroidusta I-ParkCool -pysäköintijäähdyttimestä on erityisen paljon hyötyä. Koska se toimii yhdessä pysäköintilämmittimen kanssa, lämpötila ohjaamossa pysyy tasaisena ja miellyttävänä ulkoilman lämpötilasta riippumatta.

Koko ilmastointijärjestelmää hallitaan kätevästi kojelaudasta tai vuoteen hallintapaneelista.

I-ParkCool vähentää melua

Meluton ympäristö lepoa tarvitsevalle.

Nuku levollisesti ilman häiritsevää ilmastoinnin melua. I-ParkCool on jopa 20 dB markkinoiden vastaavia järjestelmiä hiljaisempi. Havaittava meluisuustaso laskee tällöin kokonaiset 75 prosenttia. Tämä parantaa unen laatua entisestään.