Polttoainetta säästävä ratkaisu uuteen Volvo FH -kuorma-autoon

Polttoainetaloudellisuus. Jopa 11 %:n polttoainesäästöt.

Polttoainekustannusten ja päästöjen pienentämisen pitäisi käydä helposti. Siksi olemme niputtaneet tehokkaimmat polttoainetta säästävät lisävarusteemme kahdeksi paketiksi. Yksi sisältää laiteominaisuuksia. Toinen palveluita. Yhdessä niillä voidaan säästää polttoainetta jopa 11 %. Näin se toimii.
Ajoneuvon polttoainetaloudellisuuspaketti

Ajoneuvon polttoainetaloudellisuuspaketti
  I-See, mukana I-Cruise
Tyhjäkäyntisammutus
Laturi 24 V, 150 A
Kytkettävä 2-syl. 900 l/min kompressori

Taloudellisen ajotavan palvelupaketti

Taloudellisen ajotavan palvelupaketti
  Fuel Advice
Dynafleet Online -palvelun Polttoaine ja ympäristö -palvelu
Kuljettajakoulutus: Taloudellinen ajo
 I-See. Ennakoiva järjestelmä.
I-See tallentaa ajamasi tiet muistiin. Kun ajat tuttua reittiä, I-See hyödyntää kuorma-auton liike-energiaa parhaalla mahdollisella tavalla vaihteita ja nopeutta säätelemällä. Polttoainetta säästyy merkittävästi. Lue lisää I-See -toiminnosta

Tyhjäkäyntisammutus. Säästä polttoainetta paikallaan ollessasi.
Älykäs toiminto, joka säästää polttoainetta sammuttamalla moottorin automaattisesti kahden ja puolen minuutin tyhjäkäynnin jälkeen.

Laturi 24 V, 150 A. Enemmän tehoja pienemmällä polttoainemäärällä.
Energiaa huomattavasti säästävä laturi, joka lataa akut pienemmällä polttoainemäärällä. Siitä on hyötyä etenkin, jos kulutat paljon virtaa – esimerkiksi yöpymällä ohjaamossa.

Kytkettävä kompressori. Ei turhaa painetta.
Kompressori kytketään automaattisesti irti, kun sitä ei tarvita, joten se käyttää vähemmän polttoainetta.
  Fuel Advice
Tämän palvelun avulla pääset hyödyntämään todellisten polttoaineasiantuntijoiden ammattitaitoista opastusta polttoaineenkulutuksen pienentämisessä. Joka kuukausi saat heiltä seikkaperäisen polttoaineraportin, jossa on sinulle erikseen räätälöityjä neuvoja. Palvelun tukikeskuksesta saat lisää neuvontaa, ja voit myös kirjautua sivustoon sekä lukea käytännön vihjeitä ja esimerkkejä. Lue lisää Fuel Advice -palvelusta

Dynafleetin Polttoaine ja ympäristö -palvelu
Volvon kuljetusten tietojärjestelmän avulla voit tarkkailla polttoaineenkulutusta konttorilta reaaliajassa intuitiivisesta Web-käyttöliittymästä. Polttoaineenkulutusta, kuljettajan käyttäytymistä ja ympäristövaikutuksia erittelevien raporttien perusteella voit analysoida kalustosi käyttöä ja selvittää, missä on parantamisen varaa.

Kuljettajakoulutus: Taloudellinen ajo
Kuljettajan taidoilla on valtava vaikutus polttoaineenkulutukseen. Taloudellisen ajamisen kurssilla painopiste on järkevässä ja polttoainetta säästävässä ajamisessa.Dynafleet-sovelluksen kuvake

Dynafleet-mobiilisovellus.

Haluatko tarkistaa, kuinka taloudellinen olit edellisellä ajovuorolla? Tarvitset vain Dynafleetin ja älypuhelimen tai tabletin. Lataamalla sovelluksen pääset kätevästi parantelemaan taitojasi. Voit myös haastaa kollegat mukaan.

Lataa Dynafleet-mobiilisovellus App Storesta
Lataa Dynafleet-mobiilisovellus Google Play -kaupasta