Volvo Gold -huoltosopimus. Lupaamme 100-prosenttisen käyttöasteen.

Käyttöaste on ratkaisevan tärkeä jokaiselle kuljetusyritykselle. Volvo onkin rakennettu kestämään – ja säästämään käyttäjänsä epämiellyttäviltä yllätyksiltä tien päällä.

Volvo Gold -sopimuksessa ajatus on viety astetta pidemmälle. Lupaamme, että kuorma-autosi on käytettävissä aina, kun sitä tarvitset.

Tämän tekee mahdolliseksi tietoliikenneyksikkö (TGW), jonka ansiosta korjaamo voi muodostaa etäyhteyden kuorma-autoon.

TGW sisältää myös täysin uuden VAS On Call -toiminnon.
 
Volvo Gold Sopimus
  Ennakoiva huolto
Korjaukset
Huoltosuunnitelma
Ajoneuvon online-yhteys
Käyttöastelupaus


100-prosenttinen ajoaikatakuu

Lupauksemme: 100-prosenttinen käyttöaste.

Kaikkein kallein kuorma-auto on sellainen, joka seisoo paikallaan. Volvo Gold -huoltosopimukseen sisältyy lupaus 100-prosenttisesta käyttöasteesta. Se tarkoittaa, että kuorma-autosi on käytettävissä aina, kun sitä tarvitset. Jos tämä ei onnistu, vaikkapa toimintahäiriötilanteessa, saat rahallisen korvauksen. 

Volvon syyt uskaliaan lupauksen antamiseen – palvelun kehittäjät kertovat

Volvo FH:n Uusi huoltosuunnitelma

Huoltosuunnitelma. Askeleen edellä.

Ajoneuvon tietoliikenneyksikön ansiosta korjaamolla on käytettävissään tietoja esimerkiksi moottorista, ajokilometreistä, polttoaineenkulutuksesta, aktiivisista vikakoodeista, ajo-olosuhteista sekä tärkeiden osien (kuten jarrupalojen, kytkimen ja akun) toimintakunnosta. Tämän ansiosta voimme varoittaa asiasta hyvissä ajoin, ennen kuin seisokki pääsee yllättämään. Ja mikä tärkeintä, olemme aina viimeisen päälle valmiita, kun tuot kuorma-auton korjaamoon. Siksi pääset tuossa tuokiossa takaisin tien päälle. 

Volvo FH:n Ajoneuvon online-yhteys

Ajoneuvon online-yhteys. Langaton mekaanikkosi.

On asioita, joista pitäisi selvitä ilman korjaamokäyntiä. Nyt niistä selviää. Ajoneuvon online-yhteys -järjestelmän avulla mekaanikko voi etäkalibroida ajoneuvosi polttoaineenkulutustiedot, polttoainesäiliön koon (jos olet asennuttanut lisäsäiliöitä) sekä haluamasi suurimman ajonopeuden. Jopa kuormantunnistin voidaan etäaktivoida. Riittää, että pysähdyt hetkeksi tienvarteen. Huolto ei koskaan ole käynyt ripeämmin. 

Volvo Action Service -painike

Tarvitsetko apua? Riittää, että painat painiketta.

Odottamaton seisokki kaukana tukikohdasta? Volvo Action Service on yhden painikkeen päässä. VAS On Call yhdistää sinut automaattisesti omaa kieltäsi puhuvalle operaattorille (kuorma-auton järjestelmä tarkistaa kansallisuuden digitaalisen ajopiirturin kortista). Yhteyden muodostuttua palvelu on nopeaa ja täsmällistä, koska alustan tunnus, sijainti ja mahdolliset vikakoodit ovat jo valmiiksi tiedossa. 

Volvon kuorma-autonhuoltoverkosto

1 100 korjaamoa – valmiina auttamaan sinua kaikkialla.

Volvon asiakkaana käytettävissäsi on kattava palveluverkosto, jonka osaavat ammattilaiset ovat aina valmiina auttamaan. Pelkästään eri puolilla Eurooppaa meillä on yli 1 100 korjaamoa. Vaikka olet itse kaukana kotoa, apu ei ole koskaan kaukana. 
 
Etsi lähin korjaamo tästä.