Uusi Volvo FL

Pieni, kevyt ja monipuolinen. Sopii täydellisesti kaupunkikuljetuksiin, muttei kaihda maanteitäkään.

Tasakuorma-auto, 4×2 tai 4×4

Ajoneuvon bruttopaino
enintään 18 tonnia

Moottorit
D5K 210, 240 hv
D8K 250, 280 hv

Ohjaamot
Päiväohjaamo, lepo-ohjaamo, miehistöohjaamo

Räätälöity mukavuutesi ehdoilla.

Volvo FL:n ohjaamon tilavien sisätilojen suunnittelu perustuu erään tietyn henkilön tarpeisiin – kuljettajan. Olemme ottaneet ergonomian ja mukavuuden huomioon jokaisessa yksityiskohdassa. Hallintalaitteiden ja vaihteenvalitsimen paikka, helppolukuinen ja intuitiivinen kojelauta, mukavat istuimet ja säädettävä ohjauspyörä – kaikkien näiden testauksessa ja kehitystyössä on ollut sama tavoite: paras mahdollinen työympäristö.Ohjaamon tilavat sisätilat

Väljä ja tilava.

Volvo FL:n ohjaamomallistossa on kolme eri kokoa: päiväohjaamo, lepo-ohjaamo ja miehistöohjaamo. Voit valita sopivan ohjaamon tarvittavan kuormatilakoon ja matkustajamäärän mukaan.

Näytä täydelliset ohjaamoerittelyt


Miellyttävät istuimet

Uudenlaista mukavuutta.

Volvo FL:n sisätilojen keskeisenä ominaisuutena ovat uudet ergonomiset istuimet, joiden lattiakiinnitystä on vahvistettu ja joissa on integroitu niskatuki ja turvavyö. Uusi verhoilumateriaali hylkii likaa entistä tehokkaammin. Sekä kuljettajan että apukuljettajan istuimia voi säätää tarpeen mukaan.

Lue lisää ajomukavuudesta


Yhdistelmämittaristo

Kaikki selviää – yhdellä vilkaisulla.

Volvo FL -kuorma-auton yhdistelmämittaristo ja kojelauta on suunniteltu mahdollisimman intuitiiviseksi. Mittariston asettelun ansiosta ergonomia on paras mahdollinen, ja kojelaudan mittarit on sijoitettu niin, että saat hyvän käsityksen tärkeistä asioista yhdellä vilkaisulla.


Alhainen sisätilojen melu

Alhainen sisätilojen melutaso.

Entistä paremman äänieristyksen ansiosta ulkopuolen, moottorin ja renkaiden melu jää vähäiseksi ja työympäristö Volvo FL -kuorma-autossa on rento ja vapautunut.


Yläpuoliset säilytystilat

Runsaasti säilytystilaa.

Ovien ja kojelaudan lokerot. Yläpuolinen säilytystila, säilytyslaatikko istuinten välissä. Mahdollisuus tilata lisää säilytystiloja lisävarusteina. Volvo FL:ssä on aina riittävästi säilytystilaa sekä tärkeiden että vähemmän tärkeiden tavaroiden säilyttämiseen.

Lue lisää säilytyslokeroista


Volvo FL:n ohjauspyörä

Säädä ohjauspyörän asentoa.

Ohjauspyörä voidaan helposti säätää haluttuun asentoon, ja siitä on saatavana kaksi halkaisijaltaan erikokoista vaihtoehtoa, 460 mm tai 500 mm.


4x4: kojelaudan katkaisimet

Helppokäyttöiset 4×4-hallintalaitteet

Pyörien luistamisen tai mutaan juuttumisen välttämiseksi Volvo FL 4×4 sisältää kaikki pidon tehostamiseen tarvittavat hallintalaitteet. Kojelaudan neljä katkaisinta ovat kätevästi ulottuvilla. Niillä voit hallita paitsi vetävän etuakselin ja taka-akselin tasauspyörästön lukkoja myös jakovaihteiston alinta vaihdetta ja tasauspyörästön lukkoa.


Palosammutin

Lisää turvallisuutta.

Sinun turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Sitä sen pitäisi olla myös sinulle. Siksi saatavana on lukuisia turvallisuusvarusteita, joilla voit tehdä ohjaamostasi vieläkin turvallisemman. Palosammutin, huomioliivi tai kannettava varoitusmerkkivalo – kaikkea löytyy. Hyvinvointisi turvaksi.


Audiojärjestelmän vaihtoehdot

Aja musiikin säestyksellä.

Matka taittuu jouheammin musiikkia tai muuta kuunnellessa. Volvo FL:ään on saatavana kolme erilaista audiopakettia – USB-liitännöistä, CD- ja mp3-soittimista erilaisiin radioihin – sekä mukavuutta lisäävät handsfree-ominaisuudet ja kaukosäädin.

Näytä audiopakettien erittelyt