Uusi Volvo FL

Pieni, kevyt ja monipuolinen. Sopii täydellisesti kaupunkikuljetuksiin, muttei kaihda maanteitäkään.

Tasakuorma-auto, 4×2 tai 4×4

Ajoneuvon bruttopaino
enintään 18 tonnia

Moottorit
D5K 210, 240 hv
D8K 250, 280 hv

Ohjaamot
Päiväohjaamo, lepo-ohjaamo, miehistöohjaamo
Uuden Volvo FL:n ohjaamo

Volvo FL:n ohjaamo. Turvallisuutta, tyyliä ja mukavuutta.

Volvo FL:n ohjaamon ulkomuodon tunnistaa helposti. Musta, näyttävä etusäleikkö kääntää katseita ja aerodynaamiset linjat ja virtaviivainen muotoilu huolehtivat siitä, että ajettavuus ja hallittavuus ovat erinomaisia. Saatavana on kolme kokoa, joista voit valita sinulle sopivan – päiväohjaamo, lepo-ohjaamo ja miehistöohjaamo – joten mukavuus ja toimivuus ovat aina parhaat mahdolliset.

Päiväohjaamo
  • Sisäkorkeus 1 605 mm, pituus
    1 600 mm, leveys 2 100 mm.
Lepo-ohjaamo
  • Sisäkorkeus 1 605 mm, pituus
    2 000 mm, leveys 2 100 mm.
Miehistöohjaamo
  • Sisäkorkeus 1 605 mm, pituus
    2 980 mm, leveys 2 100 mm.
Näytä täydelliset ohjaamoerittelyt

Volvo FL:n ohjaamon sisätilat

Ohjaamon sisätilat.
Ojentaudu suoraksi, ota rennosti.

Kun päivittäisissä työtehtävissä joudutaan toistuvasti poistumaan ajoneuvosta ja nousemaan siihen takaisin, porrasaskelmien mukavuudella ja ergonomisuudella on paljon merkitystä. Työnteko ohjaamossa sujuu mukavasti, koska tilaa on riittävästi, mukavuus on kohdallaan ja käytettävissä on laadukkaita ja käteviä ominaisuuksia. Luo yleissilmäys Volvo FL:n sisätiloihin – ne on toteutettu mukavuutta silmällä pitäen.

Lue lisää ohjaamon sisätiloista


Volvo FL:n ohjaamon ulkopuoli

Ohjaamon ulkopuoli.
Testatusti turvallinen sinua varten.

Valikoimamme kaikkien korkealuokkaisten kuorma-autojen tavoin Volvo FL -kuorma-autolle on tehty erittäin ankarat turvallisuustestit. Järeään ulkomuotoon kuuluu entistä parempi alleajosuoja, jonka vahvistamiseen on käytetty 31 kg lisää terästä. Vastaantulijoiden silmissä kuorma-auto on vangitseva näky, sillä keulan säleikkö ja Rautamerkki on suunniteltu uudelleen.

Lue lisää ohjaamon ulkopuolesta


X

Miehistöohjaamo.
Erittäin tilava ja kovaa työtä pelkäämätön.

Etsitkö luotettavaa kumppania, jolla työ varmasti luonnistuu? Tilava, erikoissuuri FL-ohjaamo on suunniteltu jopa seitsemälle hengelle, ja siinä on monta käytännöllistä yksityiskohtaa. Mukavuutta, toimivuutta ja turvallisuutta on ajateltu jokaisessa yksityiskohdassa.


Ohjaamon värit

Värit: Eri sävyjä, yhtäläinen laatu.

Tiesitkö, että voit nyt tilata Volvo ohjaamon melkeinpä minkä värisenä tahansa? Aikaa ja rahaa säästyy, kun maalaamossa ei tarvitse käydä erikseen. Volvon maalaamon valikoimassa on Volvo FL:ään saatavana yli 300 eri valmista värivaihtoehtoa. Jos niiden joukosta ei löydy sopivaa, lisävärejä voi tilata erikseen.

Näytä ohjaamon maalinvalintatoiminto