Volvo FL:n alusta

Soveltuu urbaaniin ympäristöön.

Volvo FL:n alusta on suunniteltu ennen kaikkea mukautumiskykyiseksi. Kaupunkijakeluun liittyy monenlaisia haasteita ja vaatimuksia – kuormat ovat painavia, käännökset ovat tiukkoja ja kuormitus on kovaa – mutta alusta vastaa haasteeseen kerta toisensa jälkeen. Etenkin, jos erittelyä on tarkennettu pidemmälle.

Alustakorkeudet (likimääräinen)

  • Matala: 810–830 mm
  • Medium: 860 mm
  • Normaali: 950 mm
  • X-korkea: 960 mm
Akselivälit
  • 3,250–6,800 mm

Näytä täydelliset alustaerittelyt


Räätälöity Volvo FL -alusta

Räätälöity tai vakiomallinen.

Volvo FL -alustan voi tilata vakiokokoonpanolla tai tietynlaisiin tarpeisiin räätälöitynä. VBI (Volvo Bodybuilder Instructions) -päällirakenneohjeiden ansiosta päällirakentajan toimitusajat lyhenevät. Saat nopeasti käyttöösi valmiin kuorma-auton, joka on varustettu juuri oikeanlaisella päällirakenteella ja räätälöity täydellisesti sinun liiketoimintatarpeisiisi.


Volvo FL:n alusta ylhäältä

Helppo päällirakennettava.

Päällirakentajien työn helpottamiseksi alustan runko voidaan varustaa kannattimilla. Yhdistelmiä voidaan eritellä tarkemminkin vaatimusten ja päällirakenteen tarpeiden mukaan.

Lue lisää alustan monipuolisuudesta


Huoltokuvake

Huoltovapaat etuakselit.

Kuormavaatimuksista riippuen valittavana on kolme erilaista huoltovapaata etuakselia. Jos kuorma-autossa on D5K-moottori, enimmäiskuormakapasiteetti on 4,5 tonnia. D8K-moottorilla varustettujen kuorma-autojen kuormakapasiteetti on 4,5–7,1 tonnia.


Volvo FL sivulta

Jousitusvaihtoehdot.

Akselikuormasta riippuen valittavissa on erilaisia jousitusvaihtoehtoja etu- ja taka-akseleita varten: ilma- tai lehtijousitus tai näiden yhdistelmä.


Volvo FL:n rengaskoot

Rengaskoot.

Volvo FL -mallistoon on saatavana kolme eri rengaskokoa. 12 tonnin pienten, optimoitujen neljäsylinteristen kuorma-autojen rengaskoko on 17,5 tuumaa, kun taas raskaammille kuusisylinterisille kuorma-autoille voi valita 19,5 tai 22,5 tuuman renkaat.


Nopeasti reagoivat jarrut

Nopeasti reagoivat, turvalliset jarrut.

Volvo FL -kuorma-autossa on paineilmatoimiset jarrut, joissa on jäähdytetyt jarrulevyt sekä edessä että takana. Lukitukseneston sisältävä, elektronisesti ohjattu EBS-levyjarrujärjestelmä reagoi aiempaa nopeammin ja turvallisemmin ja hidastaa jarrujen kulumista. Järjestelmän ominaisuuksia ovat lukkiutumattomat jarrut (ABS), tasauspyörästön lukko ja Brake Blending -lisäjarrutoiminto.


ECS-ilmajousitusjärjestelmä

Kuormaus käy vauhdikkaasti ja vaivattomasti.

Ilmajousituksen tasapainotusta voi hallita kojelaudan tai hallintarasian ECS-kytkimillä. Näin korkeus voidaan säätää sopivaksi lastauslaiturin korkeuden mukaan.