Uusi Volvo FL

Pieni, kevyt ja monipuolinen. Sopii täydellisesti kaupunkikuljetuksiin, muttei kaihda maanteitäkään.

Tasakuorma-auto, 4×2 tai 4×4

Ajoneuvon bruttopaino
enintään 18 tonnia

Moottorit
D5K 210, 240 hv
D8K 250, 280 hv

Ohjaamot
Päiväohjaamo, lepo-ohjaamo, miehistöohjaamo
Volvo FL:n alusta

Tarpeitasi täydellisesti vastaava alusta

 Uuden Volvo FL:n alusta on suunniteltu ennen kaikkea mukautumiskykyiseksi. Ja nyt se on sitä vieläkin enemmän. 10–18 tonnia painavan, 4×2- tai 4×4-vetotavalla varustetun kuorma-auton erittelyssä on erittäin paljon valinnanvaraa, joten se soveltuu kaikenlaisiin töihin kaupunkiympäristössä.

Alustakorkeudet (likimääräinen)

  • Matala: 810–830 mm
  • Medium: 860 mm
  • Normaali: 950 mm
  • X-korkea: 960 mm
  • XX-korkea: 1 175 mm
Akselivälit
  • 3,250–6,800 mm

Näytä täydelliset alustaerittelyt

 


Volvo FL -mallisto

10 tonnia ja ylöspäin

Volvo FL:n alustavalikoimaa on laajennettu. Mukana on nyt myös kevyitä versioita, joiden kokonaispaino on 10–12 tonnia. Saatavana on siis laaja valikoima malliyhdistelmiä 10 ja 18 tonnin väliltä.

Näytä kaikki alustaerittelyt

Volvo FL 4x4

Saatavana nelivetona

Haluatko ajaa myös muualla kuin kaupunkien hyväkuntoisilla kaduilla? Valitse täysin uusi Volvo FL 4×4. Siinä on erinomainen pito ja maavara, joiden ansiosta selviät helposti vaativistakin tieolosuhteista. Täydellinen valinta huoltoautoksi tai kunnallisiin palvelutehtäviin.

Lue lisätietoja Volvo FL 4×4:stä


Räätälöity Volvo FL -alusta

Räätälöity tai vakiomallinen.

Volvo FL -alustan voi tilata vakiokokoonpanolla tai tietynlaisiin tarpeisiin räätälöitynä. VBI (Volvo Bodybuilder Instructions) -päällirakenneohjeiden ansiosta päällirakentajan toimitusajat lyhenevät. Saat nopeasti käyttöösi valmiin kuorma-auton, joka on varustettu juuri oikeanlaisella päällirakenteella ja räätälöity täydellisesti sinun liiketoimintatarpeisiisi.


Volvo FL:n alusta ylhäältä

Helppo päällirakennettava.

Päällirakentajien työn helpottamiseksi alustan runko voidaan varustaa kannattimilla. Yhdistelmiä voidaan eritellä tarkemminkin vaatimusten ja päällirakenteen tarpeiden mukaan.

Lue lisää alustan monipuolisuudesta


Huoltokuvake

Huoltovapaat etuakselit.

Voit valita kuormavaatimuksista riippuen neljä erilaista huoltovapaata etuakselia, joiden kuormakapasiteetit ovat 4,0–7,1 tonnia. Nelivetoisen Volvo FL:n vetävän etuakselin kuormakapasiteetti on 5,6 tonnia. 


Volvo FL sivulta

Jousitusvaihtoehdot.

Akselikuormasta riippuen valittavissa on erilaisia jousitusvaihtoehtoja etu- ja taka-akseleita varten: ilma- tai lehtijousitus tai näiden yhdistelmä.


Volvo FL:n rengaskoot

Rengaskoot.

Volvo FL -mallistoon on saatavana kolme eri rengaskokoa. Pienemmät D5K-moottorilla varustetut kuorma-autot ovat saatavana 17,5 tai 19,5 tuuman pyörillä, ja raskaampiin kuorma-autoihin tarkoitettu 6-sylinterinen D8K-moottori puolestaan on saatavana 19,5 tai 22,5 tuuman renkailla.


Volvo FL -lakaisuauto

Valmiina lakaisutöihin.

Volvo FL:n alusta voidaan nyt valmistella tehtaalla lakaisulaitteiston asentamista varten. Kaikki alustaan kiinnittävät laitteet siirretään pois tieltä (ohjaamon takaosaan ja alustarungon sisään), jotta tilaa jää riittävästi päällirakenteita varten.

Näytä täydelliset erittelyt


Nopeasti reagoivat jarrut

Nopeasti reagoivat, turvalliset jarrut.

Volvo FL -kuorma-autossa on paineilmatoimiset jarrut, joissa on jäähdytetyt jarrulevyt sekä edessä että takana. Lukitukseneston sisältävä, elektronisesti ohjattu EBS-levyjarrujärjestelmä reagoi aiempaa nopeammin ja turvallisemmin ja hidastaa jarrujen kulumista. Järjestelmän ominaisuuksia ovat lukkiutumattomat jarrut (ABS), tasauspyörästön lukko ja Brake Blending -lisäjarrutoiminto.


ECS-ilmajousitusjärjestelmä

Kuormaus käy vauhdikkaasti ja vaivattomasti.

Ilmajousituksen tasapainotusta voi hallita kojelaudan tai hallintarasian ECS-kytkimillä. Näin korkeus voidaan säätää sopivaksi lastauslaiturin korkeuden mukaan.