Aika voi olla puolellasi

Uuden Volvo FL:n ominaisuudet ja uudet D5- ja D8-moottorit sopivat ihanteellisesti kaupunkiajoon, joten aikataulut pitävät ja kuljettaja voi siirtyä toimituspisteestä toiseen ripeästi ja tehokkaasti.

Volvo FL:n moottorit on uudistettu täysin. Moottoreissa on sovellettu samoja konsepteja ja samaa kehittämisajattelua kuin suurimpien kuorma-automalliemme moottoreissa. Niille on ominaista aiempaa laajempi ja tasaisempi vääntömomenttikäyrä, ja ne kehittävät tehoa entistä nopeammin jo alhaisilla kierroksilla. Pelkästään ajamisen kannalta tämä merkitsee nopeampaa vasteaikaa, suurempaa keskinopeutta ja parempaa ajettavuutta, joten kuljettajat suoriutuvat kaupunkiliikenteessä entistä tehokkaammin.

Uusi neljäsylinterinen 12 tonnin Volvo FL tarjoaa 500 kiloa kuormakapasiteettia lisää, mikä parantaa toiminnan tehokkuutta.
500 kiloa kuormakapasiteettia lisää

500 kiloa kuormakapasiteettia lisää

Olemme reagoineet markkinoiden viestiin ja lisänneet valikoimaamme neljäsylinterisellä moottorilla varustetun 12 tonnin Volvo FL -mallin. Siinä on segmentin vahvin moottori (240 hevosvoiman D5) ja optimoitu I-Sync -vaihteisto, ja se on 500 kg kevyempi kuin vastaava kuusisylinterisellä moottorilla varustettu ajoneuvo. Uusi malli tarjoaa kaupunkijakelusegmentin asiakkaille loistavan tilaisuuden hyödyntää aitoa Volvoa, joka on tehokas ja kompakti.

Laajempi ja tasaisempi vääntökäyrä ja nopeampi tehonkehitys – tuloksena lyhyempi vasteaika ja erinomainen ajettavuus.

Täysin uudistettujen Volvon kehittämien moottoreiden joukossa on segmentin tehokkain moottori: 240 hevosvoiman D5.
Volvo D5 -moottori

Euro 6 -vaatimustenmukaisuus
ilman haittoja

Uusi Volvo FL täyttää kaikki Euro 6 -määräykset – ja vieläpä niin, että polttoaineenkulutus pysyy Euro 5 -mallien tasolla ja huoltoväli on aiempaa pidempi.

Uusi Volvo FL on saatavana optimoidulla I-Sync -vaihteistolla.
I-Sync -vaihteisto
5
Tehokkuus