Juuri sellainen kuin tarvitset.

Tunnemme hyvin kuljetuksiin liittyvät haasteesi, joita on paljon ja monenlaisia. Kun tarvitset ratkaisun vaikkapa kauppojen ja ravintoloiden tavarajakeluun tai jätehuoltotehtäviin, kevyeen maansiirtotyöhön tai öljytuotteiden kuljetukseen, lupaamme olla koko matkan tukenasi.

Jos sanomme, että uuden Volvo FL:n kokoonpanoja on melkein yhtä paljon kuin sen kuviteltavissa olevia käyttötarkoituksia, emme juuri liioittele. Tuotetarjontamme perustuukin ennen kaikkea siihen, että päällirakenne- ja alustavaihtoehdot ovat varmasti mahdollisimman monipuoliset.

Oikealla alustalla mistä tahansa kuljetustehtävästä suoriudutaan tehokkaammin
 Oikean alustan valinta on tärkeää

Koko matkan sinun tukenasi

Emme lepää, ennen kuin hyötyajoneuvo- ja kuljetusvaatimuksesi on täytetty – ensimmäisestä yhteydenotosta parhaan mahdollisen päällirakenteen valintaan, asiointiin päällirakentajien kanssa, koko prosessin hallintaan ja viimein luovutuksen järjestämiseen. Volvon hyvät suhteet päällirakentajiin tekevät matkastasi huomattavasti vaivattomamman. Meiltä he saavat yksityiskohtaiset CAD-piirustukset, jotta he voivat toimia tehokkaammin ja toimittaa laadukkaan, yksilöllisesti räätälöidyn ratkaisun – seuraavan kuorma-autosi.

Verrattoman päällirakentamispotentiaalin ja mukautumiskyvyn ansiosta tämä kuorma-auto on valmis suoriutumaan töistä esimerkillisesti.

Meillä on hyvät suhteet päällirakentajiin, joten voimme suunnitella ja rakentaa alustan tarkalleen haluamasi erittelyn mukaisesti.
Kestävä ja monipuolinen

Kestävä ja monipuolinen

Volvon kuorma-autojen, kuten uuden Volvo FL:n monipuolisuudelle ja mukautumiskyvylle löytyy paljon teknisiä syitä. Alusta on luja ja kestävä, ja sen suorakulmainen, tasainen rakenne helpottaa päällirakentamista. Saatavana on nyt myös 12 tonnin Volvo FL -versio, jonka 500 kg:n lisäys kuormauskykyyn pistää toiminnallisuuden standardit uusiksi.

4
Mukautumiskyky