Uusi Volvo FL

Pieni, kevyt ja monipuolinen. Sopii täydellisesti kaupunkikuljetuksiin, muttei kaihda maanteitäkään.

Tasakuorma-auto, 4×2 tai 4×4

Ajoneuvon bruttopaino
enintään 18 tonnia

Moottorit
D5K 210, 240 hv
D8K 250, 280 hv

Ohjaamot
Päiväohjaamo, lepo-ohjaamo, miehistöohjaamo
Juuri sellainen kuin tarvitset.

Tunnemme hyvin kuljetuksiin liittyvät haasteet, joita on paljon ja monenlaisia. Kun tarvitset ratkaisun vaikkapa kauppojen ja ravintoloiden tavaranjakeluun, maansiirtotöihin tai kunnallisiin palvelutehtäviin, kuten palo- ja pelastustoimintoihin, lupaamme olla koko matkan tukenasi. 

Jos sanomme, että uuden Volvo FL:n kokoonpanoja on melkein yhtä paljon kuin sen kuviteltavissa olevia käyttötarkoituksia, emme juuri liioittele. Tuotetarjontamme perustuukin ennen kaikkea siihen, että päällirakenne- ja alustavaihtoehdot ovat varmasti mahdollisimman monipuoliset.

Oikealla alustalla mistä tahansa kuljetustehtävästä suoriudutaan tehokkaammin
 Oikean alustan valinta on tärkeää

Koko matkan sinun tukenasi

Emme lepää, ennen kuin hyötyajoneuvo- ja kuljetusvaatimuksesi on täytetty – ensimmäisestä yhteydenotosta parhaan mahdollisen päällirakenteen valintaan, asiointiin päällirakentajien kanssa, koko prosessin hallintaan ja viimein luovutuksen järjestämiseen. Volvon hyvät suhteet päällirakentajiin tekevät matkastasi huomattavasti vaivattomamman. Meiltä he saavat yksityiskohtaiset CAD-piirustukset, jotta he voivat toimia tehokkaammin ja toimittaa laadukkaan, yksilöllisesti räätälöidyn ratkaisun – seuraavan kuorma-autosi.

Verrattoman päällirakentamispotentiaalin ja mukautumiskyvyn ansiosta tämä kuorma-auto on valmis suoriutumaan töistä esimerkillisesti.

Meillä on hyvät suhteet päällirakentajiin, joten voimme suunnitella ja rakentaa alustan tarkalleen haluamasi erittelyn mukaisesti.
Kestävä ja monipuolinen

Sopii monenlaiseen päällirakentamiseen

Volvo Trucksin ja uuden Volvo FL:n monipuolisuudelle ja mukautumiskyvylle löytyy paljon teknisiä syitä. Alusta on luja ja kestävä, ja sen suorakulmainen, tasainen rakenne helpottaa päällirakentamista. Laajennettuun Volvo FL -tuotetarjontaan sisältyy nyt 10–16 tonnin D5K-moottorivaihtoehdot sekä neliveto. Monipuolisten valintamahdollisuuksien ansiosta tarpeisiisi soveltuvan kuorma-auton räätälöiminen on nyt entistäkin helpompaa.

4
Mukautumiskyky