Uusi Volvo FL

Pieni, kevyt ja monipuolinen. Sopii täydellisesti kaupunkikuljetuksiin, muttei kaihda maanteitäkään.

Tasakuorma-auto, 4×2 tai 4×4

Ajoneuvon bruttopaino
enintään 18 tonnia

Moottorit
D5K 210, 240 hv
D8K 250, 280 hv

Ohjaamot
Päiväohjaamo, lepo-ohjaamo, miehistöohjaamo
Onko ahdasta? Ei hätää.

Ahtaat käytävät, entisajan olosuhteisiin rakennettu katuverkko ja – niin kuin aina – kovat aikataulupaineet. Kaupungin keskusta asettaa hallittavuuden ja ohjattavuuden koetukselle.

Uuden Volvo FL:n ominaisuuksia ovat erinomainen ajettavuus ja verraton näkyvyys kaikkiin suuntiin – se on ihanteellinen auto kaupunkiajoon.
Volvo FL

Kaupunkiympäristöt ja keskusta-alueet käyvät kuorma-autojen kannalta alati hankalammiksi. Ajamista ja sallittuja pysähdysaikoja koskevat määräykset kiristyvät, mutta aikatauluissa ei edelleenkään ole tinkimisen varaa. Sinulle ja asiakkaillesi onkin nyt luvassa hyviä uutisia, sillä uudessa Volvo FL -mallissa on hallittavuutta parantavia ominaisuuksia ja toimintoja, joilla pääset toimituspisteeseen ja pois sujuvasti ja miellyttävän vaivattomasti.

Mukavaan käyttöön suunniteltu

Erinomaisen kääntösäteen, I-Sync-vaihteiston ja harkitun ajoergonomian ansiosta uusi Volvo FL verottaa kuljettajan voimia vähemmän kuin monet muut kuorma-autot.

Tekniikan voimalla

Suosituin lisävarusteemme kuljettajan näkyvyyden parantamiseen on peruutuskamera. Ja koska uusien peilien kuolleet kulmat ovat erittäin pienet, myös jalankulkijoiden, pyöräilijöiden ja muiden tienkäyttäjien turvallisuus paranee. Volvolla ymmärretään ohjattavuuden ja hallittavuuden merkitys. Joten miksi et antaisi uuden Volvo FL:n viedä sinut paikkoihin, joihin ei aiemmin ole ollut asiaa – sekä kirjaimellisesti että taloudellisessa mielessä?

Kiivas ajojahti halki katujen, jotka eivät armoa anna.

Testi yllätysmausteella

Päätimme ryhtyä luovaksi uusien kuorma-autojen hallittavuuden testauksessa ja kehitimme ainutlaatuisen testin. Espanjalainen Ciudad Rodrigon rajakaupunki muuttui hurjaksi testiradaksi. D5-moottorilla varustettu 12 tonnin Volvo FL -kuorma-auto liikkuu kaupungissa lauma härkiä kintereillään. Katso adrenaliinintäyteinen The Chase -videomme ja tutustu ainutlaatuiseen 360 asteen näkymään, joka on tämän sivun ylälaidassa.

8
Hallittavuus