Uusi Volvo FL

Pieni, kevyt ja monipuolinen. Sopii täydellisesti kaupunkikuljetuksiin, muttei kaihda maanteitäkään.

Tasakuorma-auto, 4×2 tai 4×4

Ajoneuvon bruttopaino
enintään 18 tonnia

Moottorit
D5K 210, 240 hv
D8K 250, 280 hv

Ohjaamot
Päiväohjaamo, lepo-ohjaamo, miehistöohjaamo
...me huolehdimme muusta

Ymmärrämme hyvin, että ydinliiketoiminta on ykkössijalla ja kuorma-auto ja kuljetukset tärkeysjärjestyksessä seuraavina. Siksi olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen palveluvalikoiman, jonka avulla voit nauttia luotettavista ja tehokkaista kuljetuksista ja uudesta Volvo FL -kuorma-autostasi.

Volvo Trucksin asiakkaana ensiarvoisen tärkeät tukipalvelut ovat yrityksesi käytettävissä vuoden ympäri vuorokaudenaikaan katsomatta.
24

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä on olemassa sinua varten. Siellä halutaan perehtyä liiketoimintaasi ja ymmärtää, mitä ja milloin toimitat tai noudat ja mitkä tekijät ovat ratkaisevia menestyksesi kannalta. Uteliaisuuteen on kuitenkin hyvä syy – nimittäin sinun taloudellinen menestyksesi.

Kuorma-autosi on meidän asiamme

Kun ryhdyt asiakassuhteeseen kanssamme, käytettävissäsi on tärkeitä palveluja ja liiketoimintasi tukemiseen sitoutunut jälleenmyyjäverkosto. Me pidämme huolta kuorma-autostasi, jotta sinun ei tarvitse – ja meiltä saatkin vaivattoman ja kannattavan omistamisen kokemuksen. Pääset ottamaan hyödyn irti Volvo FL -kuorma-autostasi ilman ylimääräisiä häiriöitä. 

Kokeneen ja sitoutuneen kuljetusratkaisujen toimittajan kanssa kuorma-auton
omistaminen on huoletonta.

Tarjouksen vahvat perusteet

Kuinka toteutamme tarjouksen? Taloudellisten ja operatiivisten tarpeidesi perusteella voimme laatia kokonaisvaltaisen ratkaisun, johon sisältyvät huoltosopimukset, polttoainetaloudellisuuspaketit, kuljettajakoulutusta, Dynafleet – kuljetusten tietojärjestelmä sekä rahoitus- ja vakuutussopimuksia. Kaikki mitä tarvitset, jotta kuorma-auto suoriutuu sille tarkoitetuista tehtävistä yrityksen tarpeiden mukaisesti.

1
Kumppanuus