Uusi Volvo FL

Pieni, kevyt ja monipuolinen. Sopii täydellisesti kaupunkikuljetuksiin, muttei kaihda maanteitäkään.

Tasakuorma-auto, 4×2 tai 4×4

Ajoneuvon bruttopaino
enintään 18 tonnia

Moottorit
D5K 210, 240 hv
D8K 250, 280 hv

Ohjaamot
Päiväohjaamo, lepo-ohjaamo, miehistöohjaamo
Uusi Volvo FL.
Kokoaan suurempi.

Tämä pienikokoinen ja ketterä kuorma-auto soveltuu nyt entistä useampiin tehtäviin entistä laajemman nelisylinterimoottorivalikoiman ja uuden nelivedon ansiosta. Kun tarvitset kuorma-auton, joka on kotonaan niin kaupunkiliikenteessä kuin sorateilläkin, uuden Volvo FL:n veroista et helposti löydä.


Uusi Volvo FLMikä tekee uudesta Volvo FL:stä ihanteellisen kuljetusratkaisun niin omistaja-kuljettajille kuin pienyrityksillekin? Kuinka tärkeä on ensivaikutelma? Keulan muotoilu nojaa Volvon perinteisiin mutta on silti kokonaan uudenlainen. Se näyttää upealta, ja Volvon klassinen laatu ja ilme antavat hyvän vaikutelman sinusta ja yrityksestäsi.

Valitse ihannepaino

Valinnanvaraa on nyt entistä enemmän. Uusien vaihtoehtojen ansiosta löydät aiempaa helpommin Volvo FL -kuorma-auton, jonka paino, kuormakapasiteetti ja suorituskyky vastaavat tarpeitasi. Kun valitset nelisylinterisen D5K-moottorin, kuorma-autosi on 200–500 kg kuusisylinterisiä kuorma-autoja kevyempi. Se on nyt saatavana peräti alhaisille 10 tonnin kokonaisyhdistelmämassoille. 

Uusi istuin parantaa turvallisuutta.
Volvo FL:n kuljettajan istuin

Turva-alueesi

Uuden Volvo FL:n ohjaamo on yksi kuorma-autoalan turvallisimmista. Mainetta niittänyt Volvon turvaohjaamo ja uusi istuinvalikoima pitävät kuljettajan paremmassa turvassa kuin koskaan ennen. Verrattoman ohjaamoergonomian ja älykkään suunnittelun ansiosta pääset nauttimaan nyt entistä laadukkaammista työpäivistä ja tehokkaammista työvuoroista.

LED-huomiovalot ovat osa keulan uutta muotoilua.
LED-huomiovalot

Tehokasta liikettä

Uuden moottorivalikoiman lisäksi Volvo FL voidaan varustaa käsivälitteisellä vaihteistolla, automaattivaihteistolla tai automaattisella I-Sync -vaihteistolla. Kuorma-auto täyttää tietenkin myös Euro 6 -määräykset ilman kielteisiä vaikutuksia polttoaineenkulutukseen tai huoltoväleihin. Kaupunkijakelu, jätehuolto ja moni muu vaativa työ sujuu nyt helpommin kuin koskaan Volvo FL:llä – pienikokoisella mutta kunnianhimoisella kuorma-autolla.

2
Tuotteen yhteenveto