Uusi Volvo FL.
Kokoaan suurempi.

Kompakti koko ja vaivaton hallittavuus – ja nyt saatavana 12 tonnin mallina uudella erinomaisella neljäsylinterisellä moottorilla varustettuna. Uudelle Volvo FL -mallille ei helposti löydy voittajaa tehokkaan kaupunkijakelun alueella.


Uusi Volvo FLMikä tekee uudesta Volvo FL:stä ihanteellisen ratkaisun jakeluajoon niin pienille kuin suurillekin yrityksille? Entäpä ensivaikutelman merkitys? Huomaat, että keulan muotoilu nojaa Volvon perinteisiin mutta on silti kokonaan uudenlainen. Se näyttää upealta, ja klassinen Volvo laatu ja ilme antavat samalla hyvän vaikutelman sinusta ja yrityksestäsi.

Painoa pois, suorituskykyä lisää

Kuten kuorma-auton erittelyistä voi lukea, Volvo on kehittänyt uuden moottorivalikoiman sekä uuden 12 tonnin mallin, joka on huikeat 500 kg kevyempi kuin vastaava kuusisylinterinen kuorma-auto. Nyt valikoima siis kattaa painoluokat 12-18 tonnia, ja sekä kuormakapasiteetti että monipuolisuus nousevat uusiin ulottuvuuksiin.

Uusi istuin parantaa turvallisuutta.
Volvo FL:n kuljettajan istuin

Turva-alueesi

Uuden Volvo FL:n ohjaamo on yksi kuorma-autoalan turvallisimmista. Mainetta niittänyt Volvon turvaohjaamo ja uusi istuinvalikoima pitävät kuljettajan paremmassa turvassa kuin koskaan ennen. Verrattoman ohjaamoergonomian ja älykkään suunnittelun ansiosta pääset nauttimaan nyt entistä laadukkaammista työpäivistä ja tehokkaammista työvuoroista.

LED-huomiovalot ovat osa keulan uutta muotoilua.
LED-huomiovalot

Tehokasta liikettä

Uuden moottorivalikoiman lisäksi uusi 12 tonnin Volvo FL voidaan varustaa manuaalisella, automatisoidulla I-Sync -vaihteistolla tai Allison-automaattivaihteistolla. Kuorma-auto täyttää tietenkin myös Euro 6 -määräykset ilman kielteisiä vaikutuksia polttoaineenkulutukseen tai huoltoväleihin. Kaupunkijakelu, jätehuolto ja moni muu vaativa työ sujuu nyt helpommin kuin koskaan uudella Volvo FL:llä – tällä pienikokoisella mutta kunnianhimoisella kuorma-autolla.

2
Tuotteen yhteenveto